Eplan P8 Antet ve Kapak Sayfası hakkında..

kayhan_77

Üye
Katılım
15 Eyl 2012
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaslar bi sorunum var Eplan P8 kullanmaya başladım ancak kendime bir antet sayfası ve kapak sayfası oluşturamıyorum.Var olanlar üzerinde değişiklik yapamıyorum bana bu konuyu detaylı biçimde anlatabilirmisiniz.Gerçekten çok canımı sıktı bunu becerememiş olmam çok araştırdım ama detaylı biçimde anlatan yok lütfen yardım ..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
benimde böyle bişeye ihtiyacım var gerçekten. yardımlarınızı bekliyorum
 
Herhangi bir sayfa üzerinde sağ tıklayıp plot frome, open yaptığınızda eplanda kayıtlı olan örnek antetler karşınıza çıkar. Bunlardan herhangi birisini seçerek açabilirsiniz ve üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Ancak farklı kaydetmeyi unutmayın.
 
Bende bu şekilde kendi antetimi ve kapak sayfamı düzenleyerek oluşturdum. Fakat antet boyutunu nasıl küçültüleceğini bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Page navigatör bölümünden Sağ tıklayın

Plot Frame > Open Deyip sizin oluşturmak istediğiniz antet cinsine yakın herhangi bir anteti orda kopyalayıp tekrar aynı yere yapıştırın ve ismini düzenleyin. Sonra aç diyin.

Antet düzenleme sayfasına geldiğinizde A4 ölçeğinde çizecekseniz eğer 297 x 210 ölçülerinde dış kenar oluşturun ve ona göre antetinizi düzenleyiniz.
 
Merhaba,

istediğiniz bilgi aşağıdaki videoda var. işinizi eğer görüyorsa mesajı beğenirsiniz :)


 

Forum istatistikleri

Konular
128,226
Mesajlar
915,948
Kullanıcılar
450,018
Son üye
nuranselimov93

Yeni konular

Geri
Üst