Eplan grafhic(*f28) sorunu

fractal

Üye
Katılım
16 Mar 2007
Mesajlar
219
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar yeni eplan kullanıcısıyım.eplan p8. 1.7.12 yi kurdum.eğitim videolarına baktım.ancak kapak sayfasından sonra schematic şayfa açmak istediğimde f26_001.f28 bu şablonu bulamadığı için açılmıyor.
bu dosya benim eplanın içinde yok.hatta kandırmaya çalıştım f26_001 i f28 diye kaydedip gösterdiğim de ise boş sayfa açılıyor.antetler filan hiç biri yok..yardım...


teşekkürler...
 
arkadaşlar sorun eplan sürümündemi ?nettede bulamadım çözümü.en iyi çalışan eplan sürümü hangisi.hangisini kurmalıyım?
 
merhaba @fractal hocam,

Elindeki mevcut sürümde f26_001.f28 dosyasının olmaması normal. Bu sayfayı ya sen kendi standardına göre 1 kere oluştur yada hazır olan başka bir antetli sayfa temin edip üzerinde revizyonlar yap. Bu tamamen senin elinde.
En kısa zamanda başka bir antetli dosya bul derim sana çevrenden!
 
ilk defa eplan kullanıyorum.nasıl oluşturacağımı bilmiyorum.sizde varsa upload edebilirmisiniz?
 
benim kullandığım şirket bilgisayarında var, ne yazıkki flash ile dışarıya bilgi aktarımı imkansız. o yüzden yardımcı olmak isterdim ancak IT kısmı elimi kolumu bağlıyor ;)
 
nette bu isimle bulmaya çalıştım ama bulamadım.bu dosyayı hangi isimle aramalıyım nette?yada nasıl oluşturabilirim?eğitim videolarında varmı?varsa hangi konu olarak geçiyor..

teşekkürler...
 
işe yarar bir bilgi almak ne kadar zor...
 
evet katılıyorum sana, bu kadar kaotik bilgi toplumunun içerisinde bilgi edinmek de ve bilgi isteklerine karşılık vermekte çok ama çok zor.

Sana kolaylıklar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,134
Mesajlar
915,319
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst