Eplan şablon sorunu

Merhaba,

Bahsettiğiniz menülerin çıkması için programı uzman olarak açmanız gerekiyor. EPLAN'ı kapatıp tekrar açtığınızda bu soru penceresi geliyor.

Gelmiyorsa eğer herhangi bir seçeneği devamlı olarak aktif etmiş olabilirsiniz. Tekrar soru penceresi gelmesi için program içerisinden "Seçenekler -> Ayarlar -> Kullanıcı -> Görüntüleme -> Arayüz -> Engellenen mesajları yeniden etkinleştir" özelliğine tik koyup programı kapatıp tekrar açın. Soru penceresi gelecektir.

İyi çalışmalar
Teşekkür ediyorum sayenizde ayarlayabildim.
 
Merhaba,

Aşağıdaki işlemleri aşama aşama olarak yaparsanız probleminiz çözülecektir. Eğer resimdeki seçenekler sizde çıkmıyorsa programı Uzman/Expert olarak açmayı deneyiniz.

Ensar bey merhabalar. Müsadenizle size bir soru yöneltmek istiyorum. Ürunlerin edz dosyalsrı olmadigi durumlarda step veya dwg dosyalrini indiriyorum. 3d pano yerlestirmesine aktarırken kurmuş olduğum panoya step dosylarıni yerlestiremiyorum yeni bir 3d sayfasi olarak step dosyasını iceri aktariyor. Edz dosyasi olmadan cizim alanında belirtmedigım step dosyasıni 3d pano montajından kullanabilir miyim. Bu konuda yardımci olur musunuz?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,187
Mesajlar
915,699
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst