entes marka flasör rölesi bakiyorum kafam karisti !

juniorx

Üye
Katılım
19 Kas 2008
Mesajlar
53
Puanları
1
Yaş
39
merhaba. sorularim ayrintili ama lütfedip de tümünü yanitlarsaniz memnun olurum. 2 saat veya 3 saat bosta kalip 10 veya 15 dakika calisacak, calisirken de yaklasik 1000 Watt güc cekecek bir zaman rölesi ihtiyacim var. entes marka rölelere ENTES Elektronik baktim; SM-9 ve MCB-9 modelleri isimi görür mü? aralarinda ne fark var bu ikisinin.

ayrica acik flasör ile kapali flasör arasindaki fark nedir. birinde acik kalma süresi digerinde kapali kalma süresiyse zaten islem periyodik olacaksa yani sürekli tekrarli olduguna göre ikisinin de girilmesi zaten gerekmez mi mantik olarak. mesela kapali süreyi belirledik, acik süreyi belirlemeyince ne kadar bekleyecek bu cihaz ki tekrar devreye girsin? mantiga ters sanki.

bir de mesela orada MCB-7 de var, onda sadece acik flasör diyor özelliklerde. yukaridaki mantikla bu da isimi görür mü, görürse acik+kapalilar neye yarar?

bir de bunlar temelde gecikme röleleri. sadece uzun süreli olarak flasör özelligi olan bir cihaz yok mu. eskiden olan ama galiba su an cikartmadiklari EF-2X benim aradigim olabilir mi? su linkte ortadaki sütunda bilgisi var; http://www.entes.com.tr/pdf/SSR2_SSR2X_EF10_EF10T_EF2X_ERYU_SERYU_TR.pdf böyle birsey mi lazim bana.

yoksa ürün sayfasindaki dijital ERTC-01 mi olacak almam gereken

yani orada 20 tane (EF-2X ile beraber 21 tane) farkli cihaz var. bunlarin hangileri bana göre, hangilerinden secim yapabilirim, ayrica hangileri süreye daha duyarli, daha kesin.

ya da bildiginiz daha uygun baska bir marka model varsa buyurun önerin.

simdiden tesekkür ederim.
 
SM-9 modelini kullandım.bir sorunla karşılaşmadım.flaşörler sabit zamanlı ve 2ayrı zamanlı olabiliyor.Sizin işinizi çift zamanlı tüm modeller görür.
 
peki SM-9 ile MCB-9 arasinda ne fark var
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst