Akifso Üye Katılım 14 Eki 2015 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 34 Konum Aydın 14 Eki 2015 #1 Merhaba, Enerji nakil hatlarında yedek malzeme seçimi ne şekilde olur? Hangi malzemelerin yedeklenmesi gerekir? Yedeklenecek malzemelerin teknik olarak listelenmesi ne şekilde olur?
Merhaba, Enerji nakil hatlarında yedek malzeme seçimi ne şekilde olur? Hangi malzemelerin yedeklenmesi gerekir? Yedeklenecek malzemelerin teknik olarak listelenmesi ne şekilde olur?
fahri yetiş Onursal Üye Onursal Üye Katılım 5 Tem 2007 Mesajlar 6,451 Puanları 1,356 14 Eki 2015 #2 -Kullanılan iletkenden 40-50 mt , -Ek lkemensi, -İzolatör, -Parafudr ve parafudr koruyucu, -Sigorta ( varsa,optik göstergeli ! ), -Seksiyoner izolatörü ve bacağı ( varsa )
-Kullanılan iletkenden 40-50 mt , -Ek lkemensi, -İzolatör, -Parafudr ve parafudr koruyucu, -Sigorta ( varsa,optik göstergeli ! ), -Seksiyoner izolatörü ve bacağı ( varsa )
Konu Sah KS Akifso Üye Katılım 14 Eki 2015 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 34 Konum Aydın 14 Eki 2015 #3 fahri yetiş' Alıntı: -Kullanılan iletkenden 40-50 mt , -Ek lkemensi, -İzolatör, -Parafudr ve parafudr koruyucu, -Sigorta ( varsa,optik göstergeli ! ), -Seksiyoner izolatörü ve bacağı ( varsa ) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
fahri yetiş' Alıntı: -Kullanılan iletkenden 40-50 mt , -Ek lkemensi, -İzolatör, -Parafudr ve parafudr koruyucu, -Sigorta ( varsa,optik göstergeli ! ), -Seksiyoner izolatörü ve bacağı ( varsa ) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim