Ender V3 KE kullanan varsa yardımcı olsun lütfen.

kartalms

Üye
Bu yazıcıyı oğluma karne hediyesi olarak aldım. Ama başıma bela oldu. Önce iplenme problemi yaptı, ilk haftadan nozulu değistirdim problem çözüldü. Şimdi ikinci hafta toplasan 20 baskı yapmıstır, kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı. Sanki elektirik kesiliyor ve tekrar geliyor. Temas sorunu vardır diye kabloyu kontrol edip güc kablosunu değistim, yine aynı. Kapatıp açtım. Fabrika ayarları yaptım, ısı yükselttim, düsürdüm, flement söktüm taktım. Kablo ve bahlantıları kontrol ettim hiçbir değişim ve gelişim yok. Aklınıza gelen bişey varsa yardımcı olursanız sevinirim.

bu problem ya güç kaynağındandır ya da anakarttaki bir problemden güç kesiyordur sizlik bir durum yok garanti ekibiyle iletişime geçin.

İplenme yapışmama tıkanma açılma farklı bir şey 3d yazıcıların geneli öyle

Eski bir creality kullanıcısı olarak söylüyorum o yazıcıda herşey şansa bağlıdır. İnsanlar genelde fiyatına aldanıp alıyorlar ama üretici firmadan satış sonrası destek neredeyse sıfır.

Problemi bulmak için herhangi bir filament bağlamadan nozzle ısısını sıfır yaparak boşta bir baskı almayı deneyin eğer kapanıp açılmazsa güç kaynağından eğer hala kapanıp açılıyorsa anakarttandır. Cihazı görmeden bişey söylemek gerçekten zor ama eğer anakartın bağlantılarını kontrol ettiyseniz muhtemelen sorun söylediklerimdedir.

Aşağıdaki linkte benzer bir problem yazılmış ve sorunun güç kaynağının arkasındaki switchin ülkeye göre ayarlanmadığı yazılmış

Forum istatistikleri

Konular
131,452
Kullanıcılar
455,360
Son üye
cagdas59

Çevrimiçi üyeler

Geri