Elektrik SMM Belgesi Hakkında

ceroglu7

Üye
Katılım
24 Ocak 2013
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
31
Merhaba forumdaşlar,

Ben yaklaşık 4 aydır mezun işsiz mühendisim. Elektrik SMM eğitimine katılmak için kaydımı yaptırdım. Kayıt yapmak için Transkript ve eğitim ücreti gibi basit şeyler dışında şart yok neredeyse. Ancak eğitimden sonra belgeyi almak için bir iş yerinde çalışıyor olmak vb. çok sayıda şart olduğunu görünce kafam karıştı. Ben şimdi bu eğitime katıldıktan sonra SMM belgesi alamayacak mıyım? Alamayacaksam bir işe girdiğimde eğitimi tamamladığım göz önüne alınarak tekrar eğitim verilmeden hemen belgeyi çıkartabilecek miyim?

Yoksa eğitimi iptal etmeyi düşünüyorum çünkü, gerçi bu saatten sonra onu da iptal edeceklerini sanmıyorum ama neyse. Herkese iyi akşamlar, iyi forumlar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Selam..
Bu sorularını odaya sorsan, birinci ağızdan daha net cevaplar olur.
Bu sertifikalar sorun değil. Umarım iş yerini ve çalışma ortamını sevebileceğin, ayrıca da kısa zamanda iş bulursun.
İyi çalışmalar..
 
..Smm belgesi üzerinde büro ismi yazması lazım..dolayısı ile önce işe girmelisin..eğitimi aldığına göre belgeni verirler..
 
EMO'dan "Belgenizi SMM hizmetleri yürütebileceğiniz bir firmada çalışmaya başlayınca alabileceksiniz. " şeklinde cevap geldi. Teşekkürler.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst