Elektrik Motoru & Reduktor Talepleriniz Hk.

Katılım
5 Haz 2016
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
45
Arkadaşlar, forumda cok guzel ve faydali paylasimlar oluyor memnuniyetle takip ediyoruz. Biz de elektrik motoru ve reduktor talepleriniz olur ise yardimci olmak isteriz. Gamak, Emtaş, ABB motor, özel tasarim motorlar ve Yilmaz Reduktor satislarımız vardır. İlaveten firmamiz bunyesinde teknik servisimiz ve bobinaj atolyemiz de vardir. Talepleriniz ve sorulariniz icin [email protected] a mail gonderebilir, buradan da ulasabilirsiniz. Gorusmek uzere.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşım Kare gövdeli asenkron motorlar (Permanen magnet) Hakkında bilgiye ihtiyacım, sicap kafesli asenkrok motorlara göre avantajları ve dezavantajları gibi, ayrıca Türkiye'de üreticisi varmıdır, kimler üretir ?
 
Arkadaşım Kare gövdeli asenkron motorlar (Permanen magnet) Hakkında bilgiye ihtiyacım, sicap kafesli asenkrok motorlara göre avantajları ve dezavantajları gibi, ayrıca Türkiye'de üreticisi varmıdır, kimler üretir ?
tiiiir, tiir, tir sanırım odada kimse yok ! :D
 
:(
 
Merhaba, birkaç gün forumda bulunamadım. Kare gövdeli motorlar genel olarak hem daha kompakt hem de daha senkron (sabit devirli) çalışmaya uygundur. Daha hassas sistemlerde tercih edilmektedir. Fiyat olarak daha pahalıdır. Türkiye'de Femsan yapıyor. Başka yapan yok diye biliyorum. İhtiyacınız olan belli bir uygulama var ise oradan daha doğru yorumlar yapabiliriz. Sevgiler.
 
Femsan ile görüştüm ve farklı firmalardan fiyatlar aldım. Femsan servo motorlar ve dc motorlar üretiyor.
 
Eveti hidrolik pompalarda kullanacağım, Standar sincap kafesli motor yerine pm motor kullanmak istememin nedeni ise motor değişken hızlarda çalışacak mesela yük olmadan 0 dan 1000 d/d ya 0.5 sn gibi bir ivmeyle kalkış yapabilmeliyim ve bazende çok düşük devirler çok fazla yükümüz olucak.
Aslında yapacağımız uygulamalar enerji saving, standart sincap kafesli motorlar kaldırılıp bu tür uygulamalar düşünülüyor ve ün düşük motor gücü 75Kw tan başlıyor.
 
Dilerseniz DC motor olarak bir çalışma yapılabilir bu konuda. Talepleriniz netleştiğinde bir fiyat verebiliriz biz de.. Ya da yüksek tork ihtiyacı var ise size uygun redüktör+asenkron motor çözümlerine bakabiliriz. Detay var ise e-mail atabilirsiniz [email protected]
 
İlginiz için teşşekür ederin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst