Elektrik Makinaları Dersi Yardım..!!

Katılım
19 Ocak 2016
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
27
Sayın abilerim kardeşlerim herkeze iyi akşamlar daha önceden forumu sürekli olarak takip ediyordum fakat üyelik alma gereği duymuyordum fakat şimdi ihtiyaçdan katılmam gerekdi öncelikle konuyu doğru yere mi açtım yanlış yere mi açtım bilmiyorum bunun için sizden özür diliyorum erciyes üniversitesi kayseri m.y.o da elektrik ikinci sınıfta okuyorum ELEKTRİK MAKİNALARI II diye lanet başa bela zevksiz bir dersimiz var yarın bütünleme sınavına gireceğim ve elimde ne not var ne de gerekli bilgi yapılmayacak bişey değil ama bir türlü öğrenemedim bu dersi sevemedim sayın abilerim kardeşlerim sizden yardımlarınızı talep ediyorum bilgisi fikri yardım edebilecek biri varsa yardımcı olabilir mi ?

finalde çıkan soruları ekledim bütüde aynısı soracak yada benzer soruları çözebilecek yardım edebilecek yardımcı olabilecek biri var mı ?
 

Ekli dosyalar

  • YeniBelge 9 (1).pdf
    682.4 KB · Görüntüleme: 79
Soruları cep telefonundan bir türlü açıp göremedim ama şunu söyleyim , mesleğine ait herşeyi sevmeli ya da sevmeye çalışmalısın. Senin bir hayat boyunca karnını sevdiğin şeyler değil , mesleğine ait şu an sevmediğin şeyler doyuracak.
 
Uzaydan gelmiş egzantrik sorular değil bunlar ; hem ders kitaplarında hem google da arasan bir sürü bilgi bulabilirsin ; sevmediğin için bakmıyorsan bilemiyorum . Endüstri meslek ders kitaplarında ; megep notlarında ; Turgut Boduroğlu ağabeyimizin kitaplarında bu sorular ile ilgili zibilyon tane cevap bulabilirsin .
 
Son düzenleme:
sorularınız gayet açık ve net. Yani komlex birşey yok. kendine inan ve dene. kendin dene ! Ne varda bu kadar kendinizi birşeyler öğrenmemek için zorluyorsunuz ? Elektrik makineleri bu alanın en açık ve net dersiidir her açıdan. 2 yıllık dahi olsanız,artık tesisat çekip lehim yapmayla bu aleme girilmeyeceğini anlamalısınız...(ilk defa bir direnci elime üniversitede aldım)
 
Sağolun sayın abilerim sınavdan 70aldım nihayetinde geçtim hesaplamalı soruyu yapamadım sorsa gene yapamam :oops: formul işi hepinize teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst