Elektrikçiliğe Sıfırdan Başlama ve Resimli Uygulama

Daha dün elektrikçi çağırmak yerine bi fiş alt tarafı diyen vardı, ama mutfaktaki banyodaki musluğu damlatsa arızalansa eli değmez conta değiştirmez usta çağıranları kast ediyorsunuz sanırım. Bu gözler elk işini küçümseyip iş üstünde çarpılanı, pano patlatanı da gördü yananı da .
Doğrudur ustam sağdan soldan bilgiyle panoda patlatır yanarda neler olmaz neler..
siz ne diyorsunuz güzel insan, bu bizim forumun hatası mı? bizler bilgi isteyen herkese yardım ederiz bilgi veririz, kişiyi sorgulamayız. ben burada elektrik konusunda takıldığım, kafamın basmadığı yeri sorarım, yada bir şeyi yaparken nerde hata yaptığımı sorarım ve ustalarım bana doğrusunu anlatırlar. bilgi budur. gelelim liyakat etiket olayına, adamın ehliyeti, diploması yok elektrikçilik yapıyor diyorsun. kafanı kaldır ve şu güzel ülkeme bir bak. diploması olmayan kimler kimler var. adam sigortayı attırsa neyse diyeceğiz de ...
Forumun hatası değil tabiki işin aslı siz iyi niyetli güzel insanlarsınız yardım konusunda çok uzun yazmak istemiyorum hayırlı günler.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst