Eaton plc XNE-GWBR-CANOPEN

Adem Gül

Üye
Katılım
9 May 2014
Mesajlar
45
Puanları
1
Yaş
33
Konum
develi/kayseri
eaton PLC için software programı nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Zamanında ( 12 sene önce ) Moeller 141 MM1 ile bazı uygulamalar yapmıştım. Sonradan bu firmayı Eaton aldı. Bugün çok düşündüm neydi kullandigim program aklıma gelmedi. Üstadın söylediği gibi Easy Soft olma ihtimali fazla . Siemensin kalite olarak altında değildi o zaman ürünleri. Yıllarca kullandık. Şimdi nasıl bilemem .
 
Yalnız burada kafa karıştırıcı bir husus var. Konu başlığında Eaton plc XNE-GWBR-CANOPEN yazmışsınız ama konuda eaton plc software programı yazmışsınız. Konu başlığındaki gateway'e müdahale etmek için mi yazılım arıyorsunuz yoksa plc yi programlamak için mi?​

 
eaton normalde plc yapmıyordu bir kaç firmayı bunyesine alıp plc imalatına başladı . normalde eaton moeller abb ye aynı model plcler var v fakat abb şimdi yeni nesil codesys 3 plclere geçti
yenilerde panasonice benzer plcler yapıyor . sen plcnin modelini verirsen belki yardımım dokunabilir .
 
hocam aradım taradım easy800 usb kablo driver bulamadım yardımcı olma sansınız varmı
 
ankaradaysan vereyim kullan geri ver ama o ikatene biri diktörtgen uzun biri yassı kare . bendeki yassı kare olan 800 ünki sanırım dikdörtgen uzun olan . plcyi bir yazmadınki.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst