E3.series Schematic Temel Özellikler

Katılım
14 Kas 2022
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
26

Otomatik ve Paralel Bağlantılar​

Akıllı bir bileşen kitaplığı, bağlantıların otomatik olarak oluşturulması için temel sağlar. Sinyaller, bileşenlerin yerleştirilmesinden sonra, kablolama veya sinyal Bilgisi ile kullanıcı tanımlı kriterler izlenerek yönlendirilebilir. Bileşenler her taşındığında bağlantı kalıpları korunur ve güncellenir.

Çevrimiçi Terminal Planı​

Devre şemasına eklenen klemensler bir klemens planına bağlanır. Terminal planında yapılan değişiklikler anında tasarıma yansıtılır.

Değişkenler ve Seçenek Yönetimi​

Seçenekler ve değişkenler, müşteriye özel konfigürasyonların temsilini ve belgelenmesini sağlamak için özellik ağacında temsil edilebilir ve seçilebilir.

Tasarım Veri Yönetimi​

E3.schematic, malzeme listesi ve bağlantı listeleri veya montaj talimatları ve veri sayfaları gibi ilişkili belgeler de dahil olmak üzere tüm tasarım verilerini yönetir. Nesne yönelimli veri yapısı, üretim talimatlarının her zaman tasarım verileriyle eşleşmesini sağlar.

Terminal Konfigüratörlerine Arayüzler​

Pek çok elektrikli bileşen tedarikçisi, elektronik bileşen kataloglarından, klemens dizisi konfigürasyonları oluşturabilen veya doğrulayabilen terminal konfigürasyon programlarına kadar ek yazılım araçları sunmaktadır. E3.serisi içinde bu klemens şeritleri önceden monte edilmiş parçalar olarak sipariş edilebilir ve kullanılabilir. E3.series'de kullanılan terminal şeritleri, doğrulandıkları ve işlendikleri terminal konfigüratörüne aktarılır. Konfigüratör tarafından tamamlanan klemens dizileri E3.series'e geri açıklama eklenebilir, ayrıca önceden monte edilmiş klemens dizileri doğrudan E3.series içinde kullanılabilir.

PLC Veri Alışverişi​

PLC verileri, E3.series ve PLC programlama yazılımı arasında değiş tokuş edilebilir. Şemada tutulan PLC verileri, değişikliklerin uygulandığı ve doğrudan E3.series'e geri beslendiği excel'e okunur. PLC fonksiyonları, adresler ve konum bilgileri merkezi olarak yönetilebilir ve daha sonra basit, kullanımı kolay bir arayüzle güncellenebilir. Ayrıca araç, yinelenen adresleri kontrol eder ve kullanıcıların gerekli PLC formatında verileri dışa aktarmasına izin verir.

Otomatik Tel Numaralandırma​

E3.series, projedeki kablo numaralarını devre işlevselliğine ve sinyal sınıflandırmasına göre yapılandırmanıza olanak tanır. Yardımcı program ayrıca makine, demiryolu ve enerji dahil olmak üzere bir dizi ek endüstri için yapılandırılabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,617
Kullanıcılar
449,932
Son üye
yyasar

Yeni konular

Geri
Üst