Hocam bunu anlatan bir video atabilir misiniz? Anlayamadım.açılan pencerede kapak sayfasını kopyala yapıştır yap ve çift tıkladığında açılacaktır. bundan sonra ekle /grafik / görsel dosyasından logonu ekleye bilirsin. ekle / özel metin / proje özellikleri , sayfa özelliklerin den istediğin
1- proje adı
2- proje açıklaması
3- pano adı
4- proje numarası
5- müşteri adı
kapak sayfasında yeni proje oluştururken açılan pencerede yazdığın bilgileri kapak sayfasına aktarabilirsin.
internette ki videoları ve biraz kurcalayarak yapman gerekiyor. başkasından aldığın kapak sayfasını nasıl oluşturduğunu bilmiyorsun neyi nereye yazacağını bilmediğin kapak sayfasını kullanamazsın. önemli olan senin kendi kapak sayfanı oluşturman gerekiyor.
Mesela bu taralı olanlar açıldı düzenlenebilir şekilde ama F26_001.f26 ile F26_002.f26 açınca öyle boş ekran çıkıyor.Hocam tam şu dakikada adam Ana veri
---> Form ---> Yeni ---> Kapak olarak ben F27 01 kullandım . onu seçtim lakin ekran görüntüsündeki gibi böyle boş ekran çıkıyor. Adamdaki gibi düzenleme içeren kapak çıkmıyor.
Hocam aynen dediğiniz yaptım ancak gene aynı şekil boş çıkıyor. 001 seçtim.Siz aç demek yerine yeni seçeneğini seçmişsiniz. isim olarak da eskisini seçince eski formun üzerine boş formu yazmış. Ana veri -> Form -> Kopyala ile önce kopyalanacak formu seçip daha sonra farklı isimle kaydetmek lazım.
Hocam kapağı hazırladığım lakin alt kısımdaki antent kısmı silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?Siz aç demek yerine yeni seçeneğini seçmişsiniz. isim olarak da eskisini seçince eski formun üzerine boş formu yazmış. Ana veri -> Form -> Kopyala ile önce kopyalanacak formu seçip daha sonra farklı isimle kaydetmek lazım.
Mesela çizim alanımı yedekleyemiyorum. Neden? Neyi kapatmam lazım?Hocam kapağı hazırladığım lakin alt kısımdaki antent kısmı silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?