DVP 28SV ile DVP 14ss2 haberleşme

wild_for

Üye
Katılım
9 Eyl 2009
Mesajlar
315
Puanları
31
Herkese iyi günler. Benim şöyle bir sorunum var, nasıl çözebilirim önerisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum. Daha önce yaptığımız bir makinada DVP28SV ile 4 tane servo motoru ve 2 adet vfd-l invertörü sürüyorduk. Sistemde ekran olarak Dopb07s411 var. İnvertörler ekrandan sadece hız bilgilerini alıyor. İnvertörler dışarıdan röle ile kontak uçlarından çalışıyor. Şimdi bu makinada asenkron motordan birisi istediğimiz verimi vermeyince servo motor ile değiştirsek mi diye düşünüyorum. Ancak plc de servoyu sürmek için pals çıkışım kalmadı. (Servolar harici pozisyonlama ile çalışıyor.) Araştırmalarıma göre plcyi Deltanın AS serisi ile değiştirmek maliyeti artıracağından 14SS2 alıp onunla 5. servoyu yine pals modunda sürebilirim gibi geliyor. Ancak daha önce 2 plc'yi hiç haberleştirmedim. Bu yapılabilir mi? Yapılırsa nasıl olur? Fikri olan arkadaşlardan destek bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
ISPsfot programının help menüsünün 19-3 numaralı (Sayfa 809) 19.3 Constructing a PLC Link konusunda Data Exchange bölümünü takip ediniz.
Daha önce SV2(Master) ile SS2(Slave) plcleri bu şekilde çok kolay haberleştirmiş ve SS2 ile servo motoru Pals modunda sürmüştüm..
Yaptığım uygulamayı bulabilirsem sizinle paylaşacağım.

Aşağıdaki linkte size yardımcı olacaktır.

http://destek.delta-turkey.com/viewtopic.php?f=4&t=685
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst