Doğalgaz Tesisat Bakım ve Onarım İşleri hk.

Techie

Üye
Katılım
12 May 2011
Mesajlar
10
Puanları
1
2 yıllık Enerji Teknikerliği mezunuyum. Kendimi doğalgaz tesisatı vb. işlerde geliştirmek ve kendime ait bir iş yeri açmak istiyorum. Bunun için gerekli olan adımlar nelerdir? Mesleki yeterliliğimi veya meslek belgemi nereden almam gerekiyor? Veya adımlar nelerdir? Bu konuda kendimi yeterince geliştirdiğime inanıyorum. Tabi belli, marka kombi Bakım onarım servis yetkinliğininde alınması gerekir sanırım?
 
arkadasım bır bu işe giren pişman birde bu işe girmeyen:)
bosver girme kafan rahat etsin
 
2 yıllık Enerji Teknikerliği mezunuyum. Kendimi doğalgaz tesisatı vb. işlerde geliştirmek ve kendime ait bir iş yeri açmak istiyorum. Bunun için gerekli olan adımlar nelerdir? Mesleki yeterliliğimi veya meslek belgemi nereden almam gerekiyor? Veya adımlar nelerdir? Bu konuda kendimi yeterince geliştirdiğime inanıyorum. Tabi belli, marka kombi bakım onarım servis yetkinliğininde alınması gerekir sanırım?
Merhabalar ;
Bence öncelikle milli eğitimin kurslarına girerek sertifikalı usta belgesi almalısın. böylelikle otomatik olarak istemeden bile olsa kendi reklamını yapmış olacaksın . Çünkü milli eğitimin sitesinde sertifikalı usta kısmında seninde adın çıkacak. Kombilerin bakım servisi işi biraz karışık. Ben vaillantta 3 yıl servis teknikeri olarak çalıştım. Vaillanta bayi olabilmek için istedikleri biraz fazla işte belli sayıda aracın , belli katta iş yerin , belli sayıda adamın , belli sayıda sermayen vs. senin kendini geliştirdiğin konu nedir acaba ??
 

Forum istatistikleri

Konular
128,405
Mesajlar
917,324
Kullanıcılar
450,308
Son üye
GOA POLYMER

Yeni konular

Geri
Üst