bodrum gibi bir yerde çalışıyorsun, salı, çarşamba,perşembe sağlık ocakları sabahları kan tahlili yapıyorlar. ASO miktarını ölçtür. normalse koca karia ilaçlarına bakalım.Abiler merhaba. Bı kaç aydan fazladır eğilip kalkarken dizlerim ağrıyor sanki WD 40 sıksam düzelecek açılacak gibi bir ağrı. Bunu yaşayan ve çözüm önerisini olan varmı?
Geçmiş olsun hocam. Kireçlenme belirtileridir genelde.Abiler merhaba. Bı kaç aydan fazladır eğilip kalkarken dizlerim ağrıyor sanki WD 40 sıksam düzelecek açılacak gibi bir ağrı. Bunu yaşayan ve çözüm önerisini olan varmı?
Rantudil iskelet ağrılarında özellikle kullanılan bir ilaç.Randevu ocağın 15 ine veriyor. Ozamana kadar kas gevşetici filan fayda edermi? Sanki bekledikçe Ağrı artıyor gibi
Kireçlenme için bilimsel olmayıp, ama bir o kadar da bilimsel ama yüzyıllar öncesine dayanan kesin tedavi yöntemi var.Geçmiş olsun hocam. Kireçlenme belirtileridir genelde.
Bazı eski yöntemler de bu gibi etkilidir. Ancak bilimsel açıklaması bilinmiyor..Az önce şantiyede karşı koğuşa gittim dizimden bahsettim yaşlıca bir ustamız ver dizini bana bırak sıkma kendini dedi . Eliyle kontrol etti " kapağın yerinden çıkmış sıkma kendini yerine oturtacam" dedi . Çekti mekti bişeyler yaptı, önce İçten sıcak sıcak yandı 5 dk sonra velhasılı kelam Ağrı mağrı kalmadı yahu . Allaaahh AllaaaaahhhhBenim bu cahil kafam birgün başıma bi iş açacak ama
Sıcak ortam etkisi kaslardaki gerginliğin gevşemesi için yararlı olmuştur her zaman.Kireçlenme için bilimsel olmayıp, ama bir o kadar da bilimsel ama yüzyıllar öncesine dayanan kesin tedavi yöntemi var.
HAMAM.
İnsanlar bu yöntemi yüzyıllardır uygulamaktadır.
Vücudun doğal sıcaklığından ve nispeten yüksek sıcaklıklarda eklem ve kas hareketleri yapmak.
Günümüzde hala geçerli olan bir yöntem olan kaplıcalar unsuru da bu yöntemi doğrular.
Bazı eski yöntemler de bu gibi etkilidir. Ancak bilimsel açıklaması bilinmiyor..
Yanlış bir hareket sonucu eklemlerdeki küçük bir kayma da sebep olabilir.
Dikloron hap. Olmazsa arjinin dene.Abiler merhaba. Bı kaç aydan fazladır eğilip kalkarken dizlerim ağrıyor sanki WD 40 sıksam düzelecek açılacak gibi bir ağrı. Bunu yaşayan ve çözüm önerisini olan varmı?
Merdiven çıkarken, hatta arabanın debriyajına basarken dizime zonk diye ağrı giriyordu. Gittim ortopediye. Yatırdı beni sırt üstü. Başladı bacağımı ileri geri sağa sola bükmeye. Dedi ağrı varmı, yok birşey dedim. O zaman dedi yallah MR a. MR sonucu belde fıtık çıktı. Korse falan kullandım bir ay. Kendimi de kolladım, ağır kaldırmadım. Düzeldi sonra. Ama biraz ağır kaldırsam ben burdayım diyor.
Hasılı kelam : Her ağrıyan bölge hastalık sebebi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?