Diş açma pafta/klavuz tavsiyesi

gog

Üye
Katılım
27 Kas 2016
Mesajlar
54
Puanları
1
Yaş
35
merhaba,

üretmek istediğim bir parça için m3 ( ölçüyü tekrar kontrol etmem gerek ama m3 diye hatırlıyorum), hem ters hem düz hem pafta hem klavuz ihtiyacım var. elde açacağım. almışken düz dişleri takım olarak alayım diyorum, tersin takımı pek işime yaramaz sanırım.

markaların kalitesi vs çok bir bilgim yok, şu an çevremde danışabileceğim kimse de yok. en kalitelisi olsun demiyorum ama sorun çıkarmayacak diyelim(yüksek karbon çelik için), fiyat performans ürünü dediklerinden , marka tavsiyesinde bulunabilecek var mıdır?

teşekkürler şimdiden
 
Merhabalar...

Benim demir işleri ile uğraşan bir arkadaşım abim var namı değer Sobacı mehmet :)

Torna makinesi ve envai çeşit kaynak makinesi mevcut alüminyum kaynağına varıncaya kadar.

Ben bir iş için lazım olduğunda bu abime sormuştum bu ürünü https://www.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/stilson-40-parca-pafta-klavuz-seti_pdp_586694378

Ve gayet güzel kullanışlı demişti yeterki kullanmayı bil fena bir ürün değil çok kaliteli değil ama çok da kötü de değil demişti umarım işe yarar...
 
Kaliteli takım çok pahalıdır.Ayrıca bir kaç ölçü için takım almaktansa lazım ölçülerin en kalitelisinden bir iki tane almak daha mantıklı geliyor.

Zira özellikle klavuz seçimi deliğin durumuna göre değişir.Örneğin Kör delik ile boydan boya delik için aynı klavuz kullanılmaz.özellikle sert malzemede tek değil 3 lü set kullanmak gerekir v.s gibi etkenler göz önüne alındığında bir set asla işinizi görmez.

Siz işinizi görecek ölçülerin ve delik şeklinin durumuna göre set tamamlayın bence.

Marka olarakta "Makina Takım" ürünlerini tavsiye edebilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,949
Mesajlar
913,827
Kullanıcılar
449,595
Son üye
Ferden1011

Yeni konular

Geri
Üst