DC motor hakkında bir soru

Katılım
2 Mar 2017
Mesajlar
42
Puanları
1
Yaş
40
Merhabalar. DC motor hakkında internette pek aradığım şeyleri bulamadım. Ana sargı, yardımcı sargı, armatür gibi terimleri proje üzerinden ve klemens bağlantılarından anlatan görsel notları olan varmıdır acaba?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Mesela burada klemenste A, E , F ,J ve K uclari var. Projeye gore hangisi hangi sargi ve nereye baglanacak
 
Paylaştığınız tek sayfa plandan pek bir şey çözebildiğimi söyleyemiyeceğim . İtalyan imalatı bir motor gözüküyor ki onların harf kodlamaları bizden farklı sanırım .
 
DC motor klemensinde bir standart yokmu peki. Mesela asenkron motorlarda u v w gibi. Bunlarda alan için yarsimci sargi için bir standart yokmu acaba
 
Bu motor projedeki ters duran projedeki 12M1 motoru ise o motor üzerinde de belirtildiği gibi 3 fazlı motordur. Ac motordur..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…