D.döküm atron kombi arızası

hacilord

Üye
Katılım
3 Kas 2015
Mesajlar
32
Puanları
1
Yaş
44
Kombi ilk çalışma anında ekranda alev görünüyor sonra gidiyor kombi calisiyor gibi gozukuyor ama peteklere sicaklik gelmiyor. Denemelerimde sicak suyu acip çeşmeden sicak su gelince kapatiyorum ve hersey normale dönüyor. Ama kombi her seferinde ayni seyi yapiyor. Yardimci olacak birileri varmi.
 
Reset tek tusa uzun basilarak yapilansa onu yaptim bana 3 yollu vana diye biseyden bahsettilerde acabami diyorum
 
kombinizin sirkülasyon pompası sıkışmış olabilir!Yaz döneminde çalışmayan kombilerin devir daim pompaları bazen sıkışa biliyor bu pompa çalışmazsa kombiniz ateşleme yapmaz ve çalışmaz!
 
Sicak suyu kısa bir süre açınca normal çalışmaya devam ediyor. Ama aksam eve gelince ilk çalıştırmada aynı sorun oluyor.
 
Sicak suyu kısa bir süre açınca normal çalışmaya devam ediyor. Ama aksam eve gelince ilk çalıştırmada aynı sorun oluyor.
Sıcaksu ile petek bölümü farklıdır sizin sorununuz peteklerin ısınmaması mı yoksa musluktan sıcaksu gelmemesi mi?bunu açıklarmısınız?
 
En bastada yazdim problem petekler. Kombiyi ilk açtığımda sadece kendini ısıtıyor. Bu arada mutfakta sicak su açtım sicak su gelmeye baslayinca peteklerede sicak su gitmeye basladi. Bu olayi tesadüfen farkettim. Kombiyi susturuyorum soguduktan sonra yine ayni oluyor.
 
Bakın kombilerde musluktan sıcaksu geldiğinde petekler devre dışı kalıyor bazı modellerde benim kombi de öyle sıcaksuyu kapatınca petekler yine ısınmaya başlıyor!
 
Benim problemim başka iki olay ayni anda oluyor. Çift esanjorlu kombim. Uc yollu vana islevini yitirdi gibime geliyor onu netlestirmeye çalışıyorum.
 
Resete basili tut basili tutarken sigortasini indir biraz bekle aç hocam
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,802
Kullanıcılar
449,984
Son üye
riki35

Yeni konular

Geri
Üst