Crow Power Wave 4 Master Şifre Reset

BirhanB

Üye
Katılım
7 Kas 2015
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
45
Merhaba,

Kiracısı olduğum evde Crow PW 4 alarm sistemi bulunmakta. Cihazda bir arıza çıktı ve master şifre fabrika ayarlarına göre "000000" olması gerekir iken muhtemelen ilk kuran servis tarafından değiştirilmiş. Ev sahibim servisin kim olduğunu ve şifreyi hatırlamıyor. Daha öne sistemde her hangi bir şey yapamıyordum ama forumda ulaştığım bilgiler sayesinde bazı değişiklikler yapabiliyor oldum.
Öncelikle anakartın olduğu bölümdeki TMP yazan soketteki kabloyu çıkardım sisteme elektrik verdim. Program Enter tuşundan sonra P1E yaparak şifre değişikliği yapabildim. Ama bu şifre ile yapabildiğim değişiklikler sadece kontrol panelindeki saat, tarih gibi ayarları güncelleyebildim. Kapı üstünde ve salonda yer alan kablosuz PIR'ı tanıtamadım. Sanırım master şifreye ihtiyacım var. Dediğim gibi fabrika ayarlarındaki şifre çalışmıyor.
Çözüm konusunda acil desteğinize ihtiyacım var. Son 8 ayda eve 3 kez hırsız girmeye çalıştı. Allahtan kapıyı açamadılar şimdiye kadar ama acil olarak alarmı devreye almam istiyorum.
 
Bu hususta servis cagirmanizi öneririm. Burasi yardimlaşma için var ancak uzmanlik isteyen işler neticede kendiniz diyorsunuz ki hirsizlik girişimi oldu. Amatörce panel programlanmaz
 
Daha önce profesyonel olduklarını düşündüğüm bir ekip gelmişti. Master şifre olmadığı için bir şey yapamayız dediler. Ayrıca batarya bitik değiştirmeniz gerekiyor dediler. Bu forumda edindiğim ve yukarıda bahsettiğim denemeden sonra şu an bir yol kat ettim. Bahsettiğim servis gelidikten sonra alarm sürekli arıza verdi v.s. Benim sorum ve sorunum hala devam ediyor. Eğer master şifreyi resetleme konusunda yardımcı olabilecek forum üyereleri var ise çok müteşekkir olurum.
 
Crow PW4 cihazın master şifresini resetleyebildim. Anakart üzerinde yer alan TMP ye bağlı kabloyu çıkarttım. Sisteme elektrik verdim ve Master Şifre eskisi gibi benim kontrolüme geçti. Bu tarz problemi olan arkadaşlara faydası olması dileği ile.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,753
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst