CPU 315-2DP Yanına FM350-2 hızlı sayıcı konusunda yardım...

AÇIKEL

Üye
Katılım
21 Ağu 2007
Mesajlar
49
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Arkadaşlar formun https://www.kontrolkalemi.com/forum/siemens-plc-program-amp-dokumanlar/7106-s7-200-plc-yazici.html kısmındaki bilgileri okudum ama onları yapmayı beceremedim. yani PLC ye orda gösterilen blokları yükleyince plc hataya geçiyorr sanırım işin hardwear kısmında bir şeyleri eksik yapıyorum özellikel data blok tanımlama kısmında bu konu ile ilgili daha açıklayıcı bilgisi olan varsa yazsın lütlen...
Acil.............
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
sn açıkel verdiğiniz link micro win kurulumu ile ilgili tekrar kontrol ederseniz yardımcı olmaya çalışırım.

ancak hardware kısmında fm 350-2 modülünü tanıttığınızda orda hsc komutunu ve up veya down gibi seçenekleri aktif etmelisiniz. kolay gelsin
 
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ama bende öyle bir yer yok
 
sn açıkel general menüsünde var. sizin baktığınız menü starup.
 
sn. aliplc sanırım sizin kullandığınız PLC ile benimki farkı olduğundan Properties penceresinde Integrated Function Diye bir Tag açılmıyor...Yani öyle bir kısım yok. Ben cpu nun üzerine çift tıklayarak bu pencereyi açıyorum. Siz farklı bir yerden cpu özelliklerini görüntülüyorsanız ondan olabilir.
 
evet bu konuda bi sonuc yok anlasılan bende kullanıcam fm250 modul calıstırınca paylasırım artık
 
Arkadaşım hardware adresini dogru giremediğini düşünüyorum ve hardware adresini aynızamanda çağırdığın hazır bloktaki verilmiş olan örnek bloklardaki gibi fc içerisinde göstermelisin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst