CNC Tezgah İmalat

newrock

Üye
Katılım
25 Ocak 2008
Mesajlar
46
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar cnctezgah imal etmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata gecsin yapıp satıyorum.istersen kendiniz bile yapabilirsiniz.
 
bu tiplerde elime mevcuttur.
hatta suanda yeni bir tane daha ciziyorum catiada oda bitince eklerim.
Degerli müşterilere duyurulur.İhitiyacı olan arkadaşlar benimle irtibata gecebilriler..
Elimde sürücülerde bulunmaktadır.. 3 ekesen,4 eksen ,5 eksen
 
Msn den görüşmek isterim, cnc konusunda, selamlar
 
newrock slm.ebat olarak büyük bir cnc yapabilirmisin.oda kapısı ebatlarında diyelim.mdf,alüminyum,köpük ve metal kesebilsin desem mümkünmü acaba ..ekonomik.
 
slm yaptığın bu çalışmalar güzel eline koluna sağlık.bu çalışmalardan bende faydalanmak isterim bizim yaptığımızmı daha uygun olur yoksa senden alırsakmı.bu konuda yardımcı olursan sevinirim .bitmiş vaziyette ücretin ne olur.sende parçaları alsak projesini veririmisin.detaylı bilgiverirsen sevinirim
 
merhaba arkdaşlar
şimdi sizin işleyiceginiz malzemeleri tam bilmiyorum ne işlersiniz ancak mdf sorun olmaz ben yeni bir tezgah tasarlıyorum bunda kızıl işliyecem,sarı alüminyum falan..

bu suandeki imalatım bu tezgah 3mm ve 5mm sacdan imal edildi isterseniz size kesilmiş proje halinde veririm,sorun degil.bu resimdeki tezgah dıştan 2100x1500 işleme kapasitesi 1750x1300mm dir.bu resmdeki bu resimdeki tezgah 20 mm sacı plasma ile kesecek yani cncplasma tezgahı birkac eksikleri var onumuzdeki hafta calışır halde resim ve video paylaşırım.

şimdi sizin işleyiceginiz malzemeleri tam bilmiyorum ne işlersiniz ancak mdf sorun olmaz ben yeni bir tezgah tasarlıyorum bunda kızıl işliyecem,sarı alüminyum falan..

bu suandeki imalatım bu tezgah 3mm ve 5mm sacdan imal edildi isterseniz size kesilmiş proje halinde veririm,sorun degil.

bu tezgah aşşagıdaki gibi malzelerin birleşmesinden oluşuyor tezgahı hazır hale getirmek için sadece kaynak makinası+m5+m6 kılavuz+birkac ufak takım yeterlidir(tornavida gurbacık gibi)bu resimdeki tezgah dıştan 2100x1500 işleme kapasitesi 1750x1300mm dir.bu resmdeki bu resimdeki tezgah 20 mm sacı plasma ile kesecek yani cncplasma tezgahı birkac eksikleri var onumuzdeki hafta calışır halde resim ve video paylaşırım.
 
tebrik ederim kardeşim. yolun açık olsun yaptığın çalışmalar süper olmuş..
 
başarılar dilerim ustacım sen olayı aşmışın artık.hanği ilde yaşıyorsunuz acaba
 
Ben Newrock'tan cnc kontrol ünitesi aldım, Kullanıyorum, çok memnunum. Çalışmalarında Newrock'a başarılar diliyorum.
 
MERHABA
Araniza yeni katildim. Sayin newrock sizin ile CNC ROUTER ve CNC PLAZMA konusunda irtibata geçmek istiyorum. Bende profesyonelce olmasada bu is ile ugrasiyorum. Kabul etmeniz halinde lütfen irtibata geçin. tesekklürler...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,824
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst