cctv monitörlerindeki görüntüyü lcd tv izlenebilinir mi?

mylifese

Üye
Katılım
10 Ocak 2007
Mesajlar
310
Puanları
1
Konum
İstanbul
Şirketimizde kamera kayıt cihazı çıkışına bağlı olan kamera monitörlerindeki monitör renk sorunu, net görüntü vb.sorunlarından dolayı lcd tv'de görüntüleri izlemek istiyorum. Ancak yapılan rf anten kablo bağlantı noktasından görüntü alınamadı.Ne gibi sorunla karşılaştım. kamera monitörü çıkış S video çıkışlı. lcd girişiler ise hd uyumlu lcd tv. yardımcı olursanız sevinirim.
 
kayıt cihazında rf çıkıs olmaz genelde. direkt vga çıkışı varsa ordan girebilirsin lcd'ye. yada s video dahada olmadı compositden girersin. istersen kayıt cihazının arkasının basit bir şemasını yada resmini çek birde lcd'nin en sağlıklı öyle bilgi verebilirim.
 
kayıt cihazı kalatel dvmre matrix 16 kanaldır.bnc konnektör çıkışı tv rf hattına nasıl bağlanılarak kayıtlar lcd tv üzerinden görüntülenebilinir.
 
S video çıkışını vga çevirici ile kullanabilirsin
 
slm.lcd tv'lerde tos girişi vardır,dvr cihazının bnc out çıkışından lcd tv'deki tos girişe(sarı renli-in) taktığın zaman görüntüyü alırsın.ister koaksiyel kablo çek ister cctv kablosu çek farketmez.saygılar
 
slm.lcd tv'lerde tos video in girişi var,dvr cihazının bnc out(tv)çıkışından lcd tv'ye bir kablo çekersen (uydu kablosu daha güzel olur )tv video in girişine girecek olan uca bir adet tos(rca) konnektör bağlarsan problemini çözmüş olursun.sonrada tv kumandasından search tuşuna bas yada manuel olarak AV1-AV2-AV3 arama yap görüntü gelir.saygılar
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst