Hepsini değişebilsem çok iyi olurdu ama idare edicez artık şimdilik. Şu klemens acaba riskli mi beni korkutuyor biraz ama iyice sıktım umarım bir sorun yaratmaz o ek.Uygun bir zamanda sigortaları da değiştirmeniz iyi olacaktır. Bilinen markalardan.
Son halini atın bakalım görelim.
Bence fazın girdiği 1. Sigorta öncelikli değişmeli.

Bence sigorta kutusuna 1 adet daha sigorta ekleyin. O sigorta ana fazı kesecek. Oraya eklediğiniz klemens yerine sigorta gelmiş olacak şekilde bağlayın.Hepsini değişebilsem çok iyi olurdu ama idare edicez artık şimdilik. Şu klemens acaba riskli mi beni korkutuyor biraz ama iyice sıktım umarım bir sorun yaratmaz o ek.
Ekli dosyayı görüntüle 118117
Tüh ya peki nasıl bir klemens ya da ek yapabilirdim acaba başka? Evet 1 sigorta daha eklesem iyi olur yarın bakıyım onu yapayım o zaman çok teşekkürler.Bence sigorta kutusuna 1 adet daha sigorta ekleyin. O sigorta ana fazı kesecek. Oraya eklediğiniz klemens yerine sigorta gelmiş olacak şekilde bağlayın.
O klemens bu tür bir ek için uygun değil. Şimdilik idare eder ama ileride farklı çözüm bulmanız gerekli.
Serkanın tavsiyesi yerinde. Klemens uygulaması içinde daha büyük bir klemens kullanıp kabloların uçları ta karşı tarafın ucuna varacak biçimde klemensten geçirin. Bu işlemi iki taraf içinde yaparsanız daha sağlam bir mekanik temas elde edersiniz. Elektrik kesmeden hiçbir işlemde yapmayın.Tüh ya peki nasıl bir klemens ya da ek yapabilirdim acaba başka? Evet 1 sigorta daha eklesem iyi olur yarın bakıyım onu yapayım o zaman çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim yanıt için.Serkanın tavsiyesi yerinde. Klemens uygulaması içinde daha büyük bir klemens kullanıp kabloların uçları ta karşı tarafın ucuna varacak biçimde klemensten geçirin. Bu işlemi iki taraf içinde yaparsanız daha sağlam bir mekanik temas elde edersiniz. Elektrik kesmeden hiçbir işlemde yapmayın.
Klemens yüksek akımlar için güvenilir bir ek malzemesi değildir aslında. Elektrikçi gelse oda iki kabloyu birbirine dolar, üstüne de zeytinyağlı yaprak dolması gibi bandı dolar geçer. Al birini vur ötekine bir durum. Sigortalar en sola kaydırılsa bence eke gerek kalmaz.Çok teşekkür ederim yanıt için.