Bu konektoru nasil uzatirim ?

alierdem_1

Üye
Katılım
2 Kas 2018
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
32
merhaba arkadaslar,
konuyu dogru yere acmadiysam ozur dilerim baktim foruma burasi dogru geldi.
okulda yaptigimiz bir proje icin elimizdeki bir telefonun icindeki kamerayi disari dogru uzatmamiz gerekiyor, kamera anakarta bir konektorle bagli, fakat bunu uzatacak flexi nasil bulabilecegime dair bir fikrim yok.
nereye ve nasil bakmam gerekli?
fotograflarini linkten kontrol edebilirsiniz, baska istediginiz bilgi varsa pin sayisi vs acip sayip yazabilirim
https://cdn.pbrd.co/images/HaQvQ8u.png
https://cdn.pbrd.co/images/HaQw11T.png
simdiden tesekkur ederim.
merak edenler icin : projenin amaci telefonun kameradan gorduklerini makine ogrenmesi ile tanimlayip blutut kulaklikla gorme engelli insanin kulagina soylemek ve "saginda su var, solunda su var, solundan bir insan gecti" gibi etrafi anlatmak. amacimiz telefonu elde tutmasi baya zor olacagindan bir cantaya koyup bel hizasina koymak ve kamerayi biraz uzatip gogus hizasina yerlestirmek.
 
Merhaba @alierdem_1 , uzatmasına uzatılır ama sinyal gerilimi olduğundan mesafeyle ya düşer ya kaybolur netice alınamayabilir. Tabi ince lehim yapmak da ayrı sıkıntı.
 
Merhaba @alierdem_1 , uzatmasına uzatılır ama sinyal gerilimi olduğundan mesafeyle ya düşer ya kaybolur netice alınamayabilir. Tabi ince lehim yapmak da ayrı sıkıntı.
o zaman telefonu yukariya yerlestirmeye calisayim ya da belki usb den otg ile baglayabilecegim bir kamera bulurum
 
Standart usb webcam leri usb to otg çevirici ile baglanti yapip denemek lazim. Calisma ihtimali yuksek. Bizim boru icini inceledigimiz kablolu kameralar var. Ayni mantıkla android cihazlarda calisiyor.

Kolay gelsin.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst