tunc_0000
Üye
teşekkür ederimSizin kartta bir mikrokontroller çip gözükmüyor. Muhtemelen pil değişimi sonrası sıkıntı çıkmayacaktır.

teşekkür ederimSizin kartta bir mikrokontroller çip gözükmüyor. Muhtemelen pil değişimi sonrası sıkıntı çıkmayacaktır.
piller geldi kargodan. takarken küçük kıvılcım gibi şeyler çıkıyor bir de piller ısındı. Neden olabilir ? Miliamper olarak mı fazla geldi acaba ?Sizin kartta bir mikrokontroller çip gözükmüyor. Muhtemelen pil değişimi sonrası sıkıntı çıkmayacaktır.
Eğer kutupları ters bağlamıyorsanız kartta kısa devre olabilir. Yüksek kapasiteli pil daha geç dolup daha geç boşalır başka birşey olmaz.piller geldi kargodan. takarken küçük kıvılcım gibi şeyler çıkıyor bir de piller ısındı. Neden olabilir ? Miliamper olarak mı fazla geldi acaba ?
verdiğiniz pil yanlış. amperi yüksek çıktı. devresi yandı makinanın. 200 liraya halledecekken 1500 liralık oldukhttps://www.trendyol.com/tnl/philip...2647/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=674971
Muhsin usta acemi biri pile lehim yaparken pili çöp yapabilir. En güzeli kutupları puntalı olan pillerden almak, paylaştığım linkteki olabilir.
Pil değişimi sonrası şu konuyada bakın : https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/braun-tıraş-makinesi-sorunu.148466/
Yanlış yaptığınız işin faturasını bana mı kesiyorsunuz? Yüksek kapasiteli pil cihazınızı bozmaz daha uzun süre kullanım imkanı verir. Ters bağlantı yapıp devreye zarar vermişsinizdir.verdiğiniz pil yanlış. amperi yüksek çıktı. devresi yandı makinanın. 200 liraya halledecekken 1500 liralık olduk
Senin dediğini teknik servise söyledim kahkaha attılar. (Yüksek kapasiteli pil cihazınızı bozmaz daha uzun süre kullanım imkanı verir) Ters bağlantı falan yapmadım +'yı +'ya -'yi -'ye bağladım. Kimseyede fatura kesmiyorum haberin olsun diye söyledim. Hemen çıldırmana gerek yok ama herşeyi de biliyorum demek iyi değil. Bilmiyorumda diyebilirsinizYanlış yaptığınız işin faturasını bana mı kesiyorsunuz? Yüksek kapasiteli pil cihazınızı bozmaz daha uzun süre kullanım imkanı verir. Ters bağlantı yapıp devreye zarar vermişsinizdir.
Güzelmiş...Senin dediğini teknik servise söyledim kahkaha attılar.
Senin dediğini teknik servise söyledim kahkaha attılar. (Yüksek kapasiteli pil cihazınızı bozmaz daha uzun süre kullanım imkanı verir) Ters bağlantı falan yapmadım +'yı +'ya -'yi -'ye bağladım. Kimseyede fatura kesmiyorum haberin olsun diye söyledim. Hemen çıldırmana gerek yok ama herşeyi de biliyorum demek iyi değil. Bilmiyorumda diyebilirsiniz