Bosch SMS 5062 Kapak Sökülmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berkay956
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkay956

Üye
Arkadaşlar merhaba, çok eski zamandan kalma mükemmel çalışan bosch sms 5062 bulaşık makinem var. Deterjan haznesi otomatik çalışmıyor, manuel atmak zorunda kalıyorum.
Ön kapağı söküp bir kontrol etmek istedim ama sağ ve sol taraftaki 3 er vidayı sökmeme rağmen kapağı bir türlü açamadım.
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

image.webp

image.webp

güzel insan, kapağın sökülmeyen tarafında tırnakları vardır, kontrol ediniz.

Abi bu makinenin nasıl kullanıldığını bana anlatır mısınız? Eşyalı eve kiraya çıktım, bundan var. Kullanma kılavuzunu internette bile bulamadım.

Sağ taraftaki çevirmeli düğme anladığım kadarıyla program seçmek için. Tabi onun da en solundaki program nedir(derece yazmayan) bilemedim; durulama diye tahmin ediyorum.

Ancak soldaki çevirmeli düğmeyi hiç çözemedim. Sağa çevirdikçe makinenin işleyişi değişiyor. Sola da dönmüyor. En son başa sarıyor.

Bir kere makineyi çalıştırdım, makine hiç durmadan çalışıyordu; korktum, kapattım. Acaba normal midir? Benim bildiğim bulaşık makineleri dura dura çalışır.

Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.

Abi bu makinenin nasıl kullanıldığını bana anlatır mısınız? Eşyalı eve kiraya çıktım, bundan var. Kullanma kılavuzunu internette bile bulamadım.

Sağ taraftaki çevirmeli düğme anladığım kadarıyla program seçmek için. Tabi onun da en solundaki program nedir(derece yazmayan) bilemedim; durulama diye tahmin ediyorum.

Ancak soldaki çevirmeli düğmeyi hiç çözemedim. Sağa çevirdikçe makinenin işleyişi değişiyor. Sola da dönmüyor. En son başa sarıyor.

Bir kere makineyi çalıştırdım, makine hiç durmadan çalışıyordu; korktum, kapattım. Acaba normal midir? Benim bildiğim bulaşık makineleri dura dura çalışır.

1744490608509.webp

danışmak istediğiniz bir şey olursa bana 0536 462 18 59 dan ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 115320

danışmak istediğiniz bir şey olursa bana 0536 462 18 59 dan ulaşabilirsiniz.
Sağ olun, var olun, gerçekten çok yardımı dokundu. Bu makine otomatik durulayıp, kurutup sonra da durur mu hocam, yoksa kendimiz mi takip edeceğiz? Hiç durmayacakmış gibi çalışıyor. Bir de yıkama için bulaşık makinesi tableti koysak yeterli midir?

Sağ olun, var olun, gerçekten çok yardımı dokundu. Bu makine otomatik durulayıp, kurutup sonra da durur mu hocam, yoksa kendimiz mi takip edeceğiz? Hiç durmayacakmış gibi çalışıyor. Bir de yıkama için bulaşık makinesi tableti koysak yeterli midir?
Önce duş aldırır, sonra yıkar, sonra da kurutur. Tablet yeterli normalde ama bence tuz ve parlatıcı da koymalısınız. Ben genelde yeşil olan programda çalıştırıyorum 1-2 saatte bitiyor.

Soldaki Program düğmesi siyah noktanın bir tık ilerisinden başlatınca ön yıkama, ısıtmalı ana yıkama,durulama,rejenerasyon durulama,kurutma işlemini yapıp bu arada soldaki Program düğmesi dönerek siyah nokta üzerinde durarak program biter
Deterjan haznesine Tablet koyup kapağını kapatın bu şekilde kullanılabilir sorunsuzca çalışacaktır

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,241
Son üye
uasertan

Yeni konular

Geri