Bir elektrikçi evde bos vakitlerinde nasıl para kazanabilir ?

merhaba seko bu işe başlandımı enazından 10 kişi olmalı sen panolara takarım dersen ben sana gondereyım montajsız sadece pcb işlemcı numune onun için bır ata sözü var attığın taş urkuttuğun kurbağaya değmeli enaz 10 kişi olursa uğraşmaya değer
Abi ne zaman gönderiyosun malzemeleri? :D

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Uygulama olarak 10 kişimi abi? Ben takarım panolara da sorun yok . Ama bitane numune isterim tanitim amaçlı ücreti neyse havale yaparım.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Elektrikçi ve boş vakit, esasında ikisi bir araya pek gelemiyor. Ben liseden beri hep ek işler yaptım, bunların pek çoğu zaruri sebepler yani ekonomik sebeplerdendi. Özel ders, çevirmenlik ve tiyatro alt metin geliştiriciliği yaptım halada yapıyorum. Özellikle kamu kurumuna girince bu vakti daha iyi değerlendirdim. Şu an yeni evlendim, işleri biraz yavaşlattım. İlerde tümüyle bırakacağım, sadece hobi olarak yapabilirim (tiyatro)ama bu ek işleri yaparken asla ve asla hafta sonuna sarkıtmadım. Cumartesi -pazar benimdir ve tatilimdir, kimseye vermem. Çünkü bu hayatta hem kendine ve sevdiklerine vakit ayırmalısın. Herkes aileme vakit ayırırım der, çoğu havadadır. Ailenin yanında 1 saat durmak o zamanı ayırmak değildir. Beraber hafta sonu kamp yapmak, hafta içi çocuğunun aktivitelerine katılmak, gerekirse onun gibi düşünebilmektir. Umarım ben yapabilirim.

Konu bir yıl olmuş, arkadaşın çalışma saatlerini bilmesem de çok az olduğunu düşünmüyorum, mesaiden sonra 2-3 saat çalışmak, kısa vadede tamam ama uzun vadede çok yıpratır. Keşke herkes işinden yeterince gelir elde edebilse ve ek iş yerine bu zamanı başka alanlarda doldursa.
 
merhabalar.ben 7 yıldır eltronik kart dizgi ve led aydınlatma işi yapıyorum.bu alanda ve işçiliğimde başarılı olduğumu düşünüyorum.haftasonu evde ek gelir amaçlı kart dizgi işi yapmak istiyorum,konu ile alakalı yardımlarınızı istiyorum,yardımlarınız için Allah razı olsun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,078
Kullanıcılar
450,046
Son üye
premier92

Yeni konular

Geri
Üst