B16 sigorta orjinalliği konusunda yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mtn1543
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtn1543

Üye
Selamlar, dubleks evimde mevcut ve müteahhit işi olan trifaze sigorta panomda 1 adet Siemens KAR ve 6 adet Siemens b16 sigorta var. Haliyle ben bu durumdan hoşnut olmadığım için sigorta sayılarını arttırmaya ve bölmeye karar verdim. 6 adet daha b16 sigorta alıp sigorta sayımı 12 adete çıkartacağım. B16 sigorta için sadece iki markadan birini tercih edeceğim Siemens veya Schneider Electric . Gönlüm Siemens'den yana fakat piyasada ve internette o kadar çakması varki güveniyorum almaya. Yorumlarda da belirtmişler sahtesiyle orjinalini ayırt etmek zor diye. Siemens almazsam Schneider Electric alacağım en azından Bauhaus da satılıyor sahte olması imkansız. Ankara'dayım ." Şu firma orjinal satar, güvenlidir veya şu internet linkindeki Siemens sigorta orjinal'dir " dediniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar.

güzel insan, sigorta panonuzu büyütmeniz için olasılıkları düşünmeyeceğim, karar sizin. eğer elektrikçi değilseniz, size öncelikle bir elektrikçi lazım. malzemeli iş yapan ustalar mutlaka vardır. ama malzemeyi ben alacağım diyorsanız, Ankara'dasınız inşaat marketlerinden gönül rahatlığıyla faturalı ürün alabilirsiniz.

6 adet sigortayı 12 adet sigorta yapmak için 12 adet kablo olması gerekir.

Sigorta kutusunun içini görmek gerekir .

Son düzenleme:
Merhaba, Siemens şalt bayileri olarak arama yaparsanız Ankara'da bir çok yer var. Ya da Konya sokağı na gidin bir çok yer bulursunuz. Siemensi bayiden almadiktan sonra aldığınız dükkan küçük olmuş, büyük olmuş, yapı malzemeleri marketi olsun fark etmez. Orijinal olma ihtimali %50 dir.

Kuşkunuz varsa ABB 6kA seriside düşünülebilinir .
Diğer markalar
Datasheet araştırmaları .
Tercih size kalmış.
Bayiden alımı riski az .

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
131,022
Kullanıcılar
454,691
Son üye
bayramlielkhan