Bıktım artık bu hayattan

Kardeş Şuna İnan ankara çok zorlu bir şehir. Başkalarının sana güvenmesi Senin kendine güvenmen le doğru orantılıdır. mesleğini seviyorsan kendini geliştir sakın kendini ve bilgini sınırlama öğrendikçe cehaletin artar cehaletin arttıkça uzmanlaşırsın. mesleğindeki tecrübelerinle olduğu kadar karakterinle de mesleğine katkıda bulunmaya çalış. İnsanları memnun edemezsin onları memnun etmek tek amacın olmasın. Mesleğini sev ve kendini geliştir. geliştirdikçe çok şeyin değiştiginide göreceksin. sana hayal ve umud vaad etmiyorum ama edindiğim hayat tecrübesi ile sabittirki herkes yanında güçlü insanlar ister. şuandaki basık karakterin kendini eğittikçe baskın karakter olarak değişim gösterecektir. psikoloj,k baskı herzaman olacaktır. geçmişe takılma kendine güven ve her zaman Rabbinden yardım dilen.
 
Kardeşim ben vinç sektörüne girdiğimde bana şefim 3 ay süre tanımıştı işi öğrenmem için. 2 hafta sonra bana Eray sen daha öğrenemedin nasıl olacak böyle dedi. Ben 4 hafta sonra tek başıma arıza ya çıkar hale geldim. Hatta 3 haftalıkken şefimle telefon konuşması ile çözemediğim bir invertör sorunu vardı; ki telefon konuşması şöyle idi

Eray - (Saat gece 22:30) Şef bu kontaktörleri söküp invertörü bağladım ama çalışmıyor. Bir yardımın olurmu.
Şef - Eray sabaha kadar vaktin var yaptın yaptın yapamadın arabayı bırak ve dönme.
Eray - (Saat gece 02:15) Şef sistem çalıştı.
Şef - Eyvallah hadi iyi geceler

O şef şimdi Türkiye satış müdürü
Ben ise Otomasyonun her dalında çalışan bir Elektrik Teknikeriyim.

Bu da benim için çok önemli bir anıdır. Ben o arıza da Elektrikçi oldum ve ufkum açıldı diyebilirim. Halada herkez şefime bey diye hitap ederken ben direk odasına girip şef diye hitap edebilirim.
Bende çevrim empedansı ile kafayı bozmak üzereyim :)
İçimden bir ses sen bunu asla öğrenemeyeceksin diyor ama bir ses de karşına böyle abuk sabuk problemler çıkmazsa bu işi nasıl öğreneceksin, problem çıksın ve çöz ki öğrenesin diyor.
Pes etmek herşeyi bitirir. Sorunların üstüne gitmek gerekir, kaçmak değil. Ayrıca @Öksüz Çocuk un dediği gibi insanların dediğine neden bu kadar kafayı takıyorsun ki. Sen işinin hakkını verdiğine inanıyorsan mesele bitmiş demektir.
Verilen her işi istendiği gibi teslim ediyorsan bir süre sonra seni kıskanmaya bile başlarlar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,749
Kullanıcılar
449,972
Son üye
Emirhan6161

Yeni konular

Geri
Üst