Az kalsın ölüyordum

Vurucutim.

Üye
Ustalar LED armatür takıyordum.
Anahtar kapalıydı yanlışlıkla beni görmedi ve açtı.220 volt çarpıyordu.Ustalar bu durumlara karşı nasıl önlem alayım.

Ustalar LED armatür takıyordum.
Anahtar kapalıydı yanlışlıkla beni görmedi ve açtı.220 volt çarpıyordu.Ustalar bu durumlara karşı nasıl önlem alayım.
Geçmiş olsun .Her çalışma için çalışılan hatta sigorta üzerinden enerji kesmek gerekir . Arkasından da keildiğinin kontrolü gerekir . Anahtarı kapatmak ya da başka bir uydurma yöntem bulmak koruma ve korunma değildir .

Geçmiş olsun. Ağaç merdiven kullanın, elektrik kesik olsa bile faz iletkeni ile birlikte başka iletkenlere dokunmamayı alışkanlık haline getirin. Sadece anahtara güvenmeyin, sigortayıda kapatın. İşleme başlamadan önce elektrik olup olmadığını kontrol edin.​

Geçmiş olsun. Ben hala aile hekimliklerinin ne işe yaradığını anlamış değilim. Ne şikayetim olsa onu yapamayız bunu yapamayız cihaz yok vs. diyip hastaneye yönlendiriyorlar. Ha hakkını yemeyelim bazıları ilaç yazıiabiliyor.

Enerji kesmeden çalışma yapma deyip ahkam kesiyorsun kendin çarpılıyorsun diyenlere baya büyükçe bir kondansatör tarafından çarpıldığımı belirteyim . Ha ihmal gene ihmal ama bazı durumları insan dalgınlıkla öngöremiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…