Autocad'te ges projesi okumayı öğrenmek istiyorum

Clkhkn33

Üye
Katılım
9 Eyl 2020
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
25
Merhaba. Ben EEM son sınıf öğrencisiyim. Yenilenebilir enerji dersi alıyorum. Hoca yazılı sınav yapmak yerine proje veya sunum yaptırarak bizi notlandırmak istiyor. Ben de "autocad ile Şebeke bağlı ges projesi çizimi ve anlatımı" üzerine bir ödev yapacağım.
Fakat bu konuyla ilgili bilgim pek yok. Eninde sonunda üstüne düşeceğim bir konu bu ve ben de fırsat budur diyerek öğrenmek istiyorum. Elimde birkaç basit proje var(çatı tipi, arazi tipi) fakat hangi bağlantının neden yapıldığı, hangi elemanın neye göre seçildiği gibi bazı basit sorularım var. Muhtemelen sorularımın cevaplanması 1 saati geçmez. Bana belli bir ücret karşılığı görüntülü bir toplantı yapıp(ekran paylaşımı yaparak proje üstünde konuşma) sorularımı cevaplayıp, bu ödeve/sunuma hazırlayabilecek olan tecrübeli abilerim/ablalarım var mı acaba? İnternette hiç bunu anlatan birini görmedim hiç video bulamadım ve son umudum burası.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst