Audio görüntülü diafon güç kaynağı montajı

hakan43

Üye
Katılım
26 Şub 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
45
merhaba arkadaşlar,ben yeni bir ev aldım ve dairedeki audio görüntülü diafona elektirik gelmiyor bu sebeple bı usta çağırdım ve sıkıntımız şu, mutahit benim daire haricinde diğer daireleri akıllı ev sistemi yapmış bu sepeble diafona gelen kabloların için de elektirik kablosu yokmuş bu sebeple sadece benim sistem için 24volt 60 amper adaptör takılacak dedi ve gitti.sizce bu değerler de başka adaptör olurmu? Birde bu adaptörü sigorta kutusuna 220 volta baglasak sıkıntı yaşarmiyiz
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Atmış mı sallamış mı diyeceğim de bir bildiği de vardır binanızı dairenizi tanıyorsa ... Başka elektrikçiye de baktırın 24v 60A iyi paradır. Diafon beslemesi merdiven aydınlatması zil otomat gibi ortak alanların sigortasına bağlıdır, diğer apartman sakinlerinin kullanıp da sizin kullanamamanız sebebi ayrıdır. Ayrıca bunun besleme adaptörü diafon santralinin yanındadır - içindedir daire içinde asla olmaz. Diafon üretci sitelerine girip bağlantı kurulum şemalarına bakabilirsiniz eğer az da olsa anlıyorsanız.
 
Mutahit diğer dairelere akıllı ev sistemine uygun kablo döşeme,bu sistem enerji beslemesini her daire kendi içinden alıyormuş.bu sebeple kabloların için de güç kablosu olmüyormus.bu yüzden benim sistem akıllı eve uygun olmadığı için görüntülü dıafonum elektiriksiz kalmış.bu işten anlayan ustalarim,audionun kendi adaptörü 170 TL fakat LED lambalar için kullanılan aynı değerlere sahip başka bı adaptör 70 TL.ucuz olan adaptör işimi görür mü sizce?

58145

58146
 
by lent doğru söylemiş, kamyon aküsümü şarz ediyor bu, başka bir elektrikçi bulun. ortalama 100 TL olan bir adaptör işinizi fazlasıyla görür, hatta sitesine gidin montaj kısmında kaç voly kaç amper trafo olduğu yazar.
 
kullanacağınız cihazların marka modeli nedir ?
kitapcığında yazar !!!

24 volt 60 amper yazıyorsa
kaç watt ?
ampere dikkat
 
  • 10” Şubeler için 10 Şubeye 1 Adet 2445 Güç Kaynağı Kullanılmalıdır.
40 watt 24 volt.
televizyonda reklamı olan ürün için
 
Öncelikle kimin akıl verdiğini bilmiyoruz fakat yanlış yönlendiriyor, komşunuza yöneticinize danışın, diafon santralini marka modelini sorun öğrenin hatta yine komşularınızdan akılı ev donanımı hakkında bilgi edinin onlardaki sizinkiyle aynı mı, farklılıkları neelr? Sözüm sadece diafon içindir siz de akıllı ev kurmak istiyorsanız durum değişir.

Adaptör fiyatlarını araştırmak başka soru sormak yerine dedğim gibi üretici sitesine göz atın şemaları inceleyin donanımı parçaları anlamaya tanımaya çalışın, az da olsa elektrikten şemadan anlayan arkadaşınız yok mu bu şemayı ona gösterin yardımını isteyin. Cihazınızın marka modelini bilmeden yardımımızı da kısıtlıyorsunuz. Ayrıca müteahitle veya apartmanın tesisatını yapan elektrik firmasıyla bizzat iletişim kurabiliyorsanız direk onlara sorun neden sadece bu daire böyle, diafon tesisatı kurulmuş mu?
 
Son düzenleme:
Ustalarım ben evi arsa sahibinden aldım, müteahhit anlaşmaları gereği evin içinin inşaatına karışmadıkları için bir benim dairede akıllı ev sistemi yok. 2 hafta öncesi sisteme kendi orjinal adaptörünü taktırdım diafon çalıştı fakat görüntü biraz karıncalıydı, usta düzenlemesi bende önemsemedim, şimdi ise 1 haftadır apartmanın dışından zikşme basılınca 2 saniye sonra Cevap yok yazıyor ve zilim çalmıyor, fakat kapımın önündeki zil çalışıyor bu neden olur sizce. Teşekkürler iyi akşamlar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst