ARKASI YARIN

Katılım
10 Ağu 2013
Mesajlar
32
Puanları
1
ARKASI YARIN GiBi SORULAR SORULUYOR CEVAPLANIYOR BİR TÜRLÜ ANLAŞILAMIYOR...

KUSURA BAKMAYIN SORU SORANLARA KARŞI BİR ÇİFT SÖZÜM VAR.....

SORULARINIZDA SORDUĞUNUZ KONULAR PROJELERİ NERDE HANGİ ORTAMDA NE MAKSAT VE NE İŞ İÇİN KULLANCAKSINIZ.. AMAÇ FİKRİ ALIP GİTMEKMİ HOBİMİ GİBİ KONULAR

BİLGİNİZ TECRÜBENİZ BİLDİĞİNİZ PROGRAMLAMA YAZILIMLAR GİBİ AYRINTILARI YAZINKİ SORULARINIZ CEVAPLANIRKEN ONA GÖRE CEVAPLANSIZ KİMİN BE KONUDA NE KADAR BİLGİLİ TECRÜBELİ OLDUĞU BİLİNMEDİĞİ İÇİN AYZILANLAR TEKNİK KONU OLDUĞU İÇİN SORU SORANLAR ANLAMIYORLAR...

MİSYONUM = SATIŞ PAZARLAMA ARGE YARDIM BÜTÇESİ OLANLARA YÖNELİK SAYGILARIMLA .. THE CODER
 
yukardakı vatandaş çift nick kullanıyordu kapatıldı bu uygulama güzel ama haksızlıklarda var bende aynı konumda yargılandım:) öğlumla aynı bılgısayarda gırıyorduk oğlum 19 yaşindaydı nicki tekin19 benım tekin126 bizide engellediler ama ben birazda konuyu aydınlatırlar duşuncesıyle ters cevaplar verdım oğlumun nickinden yazdım ister istemez kuralları çiğnedim ama yonetımden hiç araştırılmadı aklimdan geçen yukardakı vatandaşta aynı konumda olursa duşundum ama ben bu kişiyı takıp ettım yonetım daha detaylı araştırmış olmalı bende engellendim:) hata yaptım özellıkle hemde çünkü hiç soru sorulmadı aynı kişimisiniz değilmisiniz diye benım beklentım sorulmasıydı olmadı şimdi oğlum vazgeçtı girmiyor kizdi forum iyi bir pik proğramcisini kaybettı benden kat kat ustun birisine konu öğretme konusunda tam bir öğretmen ama artık girmiyor:))
 
Tek iş yerinde bir bilgisayardan her vardiyada farklı farklı arkadaşlar içinde aynı sorunlar mevcut bu işe uygun bir çözüm lazım mağduriyetleri azaltmak gerekir.
 
Ustalarım abilerim iyi hoş da herkesin aynı zevke sahip olması beklenemez, aynı evde aynı bilgisayarı kullanan 2 kardeşin (baba ve oğul ayrı sözüm kime belli sanırım :)) zevkleri de ayrı girdiği site de ayrı olur istisnalar hariç (mesajlaşma, vidyo vb.)
 
Sayın [MENTION=54850]tekin126[/MENTION] yönetim olarak sayısal verilere bakarak bu işlemleri uyguluyoruz. Siz de takdir edersiniz ki aynı internet hattından giren farklı üyelikleri tespit edebiliriz ancak aynı bilgisayardan foruma giren iki farklı kişiyi tespit edemeyiz. Sayın [MENTION=90664]demirer34[/MENTION]'ün de bahsettiği üzere ortak ağlardan foruma girmek zorunda olan bazı üyelerimiz bu konuda mağdur olabiliyorlar. Mağduriyetlerin önüne geçebilmek için ortak ağdan farklı kişiler ile sürekli foruma girmek durumunda kalınacaksa bize özel mesaj yolu ile ulaşabilirler. Bu durumda gerekli incelemeler yapılarak aynı üyenin iki farklı kullanıcı adına sahip olmadığı tespit edilirse bir daha bu şekilde bir uzaklaştırma yapılmıyor.

Tabi birbirini destekleyen mesajlar ve ticari faaliyetler bu izin hakkının kullanılamamasına sebep olacaktır.
 
sayin aksi konuyu dile getırmem bende aynı haksizliğa uğradım hiç sorulmadan hem benım hemde oğlumun nicklerı kapatıldı yukarda konu olan kişiyı bende takıp ettım aynı kişi ama bızım sonucu etkılıyecek adamın nickinin kapatılmasına sebep olacak veya adamla konu hakkında konuşma hakkımız yok bunu sizler yönetım dikkatlice araştırıp kapatılmasına veya kapatılmamasına karar verecek mercii szsınız ben dile getırdım olabılırya haksızlık yapılmış olurmu dıye aklimdan geçen duşuncemı yazdım yapılan uygulama çok yerınde kişiyi araştırıp kapatılıyorsa yerınde karar
 
Yazılanları okuyunca ailece katınılacak bir sosyal bir platform olmadığı fikrine kapılıyorum.
Kişisel fikrim, reklam yada platform dışı bir paylaşımlar yada ahlaki değerleri sorgulamayan tüm üyelerin hesapların kapatılmaması gerekliliğidir..
Demokrasinin en önemli ilk ilkesi "Verilen hak geri alınmaz" olduğunu hemen herkes biliyordur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,854
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst