Angaralı06.
Üye
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım. 30 saniye ara ile tek kıvılcım olacak şekilde denedim30 saniye bile fazla, en fazla 10-15 saniye çalıştırmanız gerekiyordu. hele bir de üst üste yaptıysanız el sallayın.
Evet ama amperi kendi ihtiyacı kadar çekmesi gerekmezmi. İade talebi oluştursam yada değişim kabul ederlermiben uzun yıllar önce çinli amcadan bir tane almıştım, şok aleti yaptım çıkma pil kullanmıştım. hala evin bir yerlerinde çalışır vaziyette duruyor. çok hoşuma gidince bir tane daha aldım, bu sefer sağlam bir pille daha iyi olur dedim. bilmiyorum ya ikincide yada üçüncüde leyla oldu. belki amperi kısık vermek gerekiyordu.
bende ihtiyacı kadar çeker diye biliyordum ama olmadı işte. iade alacaklarını sanmıyorum. kullanıcı hatası diyeceklerdir...Evet ama amperi kendi ihtiyacı kadar çekmesi gerekmezmi. İade talebi oluştursam yada değişim kabul ederlermi
bugün müşteri destekle iletişime geçtim arkadaşa durumu anlattım sizden kaynaklı bir hatadır voltajı fazla vermişsindir diyor. İade talebi oluştururum gönderirsin ürünü inceleriz sorun senden kaynaklıysa kargo parasını sen ödersin bizden kaynaklıysa iadesini yaparız diyor. Öğrenciyim zaten bütcem kısıtlı iade işlemi onların incelemesine bağlı. 3.7 v 18650 pil ile denedim diyorum voltajı fazla vermişsindir diyor. ne yapsam cihazı söküp bakayımmıbende ihtiyacı kadar çeker diye biliyordum ama olmadı işte. iade alacaklarını sanmıyorum. kullanıcı hatası diyeceklerdir...
piller dolu, bugün güç kaynağı ile de deneme yaptım en fazla 8 volt verdim fakat hala aynı. 5v ta 2amp güç çekmekte. multimetre ile kısadevre ölçtüm fakat 830 değerini okudum.piller dolu mu?
Aşırı amper çektikleri için pilleri çabuk boşaltır.
Dolu ise yalıtkan delinmiş olabilir.
Yuksek voltaj üreten kısmın uçları arasındaki mesafe atlama mesafesinden küçük olmalı çalıştırılırken. Yoksa yalıtkan delinir. Eski tüplü televizyonlarda soket yerine oturmazsa yangın bile çıkıyordu.
Aklıma başka bir sebep gelmedi şimdilik.
bugün müşteri destekle iletişime geçtim arkadaşa durumu anlattım sizden kaynaklı bir hatadır voltajı fazla vermişsindir diyor. İade talebi oluştururum gönderirsin ürünü inceleriz sorun senden kaynaklıysa kargo parasını sen ödersin bizden kaynaklıysa iadesini yaparız diyor. Öğrenciyim zaten bütcem kısıtlı iade işlemi onların incelemesine bağlı. 3.7 v 18650 pil ile denedim diyorum voltajı fazla vermişsindir diyor. ne yapsam cihazı söküp bakayımmı
piller dolu, bugün güç kaynağı ile de deneme yaptım en fazla 8 volt verdim fakat hala aynı. 5v ta 2amp güç çekmekte. multimetre ile kısadevre ölçtüm fakat 830 değerini okudum.
kardeşim zaten bu işlemi çalışmadıktan sonra kademeli olarak yaptım. kestiğim kısım kablonun ucunda 1mm bir kısım. satıcı 6 12v ibaresi yazmış sitede açıklama kısmına. ilke etapta 4 farklı pil ile denedim. okula geldiğimde ilk önce 2 volt daha sonra kademeli olarak 3 3.7 ve son olarak 8 volt verdim. yanlış anlaşılma olmasın.Şimdi adamlar da haklı değil mi? 3,7V ile çalışan cihaza 7,4V verdim 8V verdim diye yazmışsınız, yetmemiş ucunu kestim vs. belki ilk etapta pilde sorun olduğu için çalışmıyordu sonra siz yüksek voltaj vererek devresini de bozdunuz. Geri iade falan alacaklarını sanmıyorum.
piller doluydu hepsini şarj edip denemiştim. yani hatalı bir kullanım yok. bu işlemleri cihaz çalışmadıktan sonra denedim.kardeşim zaten bu işlemi çalışmadıktan sonra kademeli olarak yaptım. kestiğim kısım kablonun ucunda 1mm bir kısım. satıcı 6 12v ibaresi yazmış sitede açıklama kısmına. ilke etapta 4 farklı pil ile denedim. okula geldiğimde ilk önce 2 volt daha sonra kademeli olarak 3 3.7 ve son olarak 8 volt verdim. yanlış anlaşılma olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?