Ardunio ile timer röle kontrol

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyran_41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceyran_41

Üye
Merhaba arkadaşlar ardunio ile bir kontrol devresi yapmak istiyorum
Şöyle ki bir input ile 2 adet röle sürülecek
İnput ile beraber 1. Röle set edilen zaman kadar çıkış verip duracak.
İnput kesildiğinde aynı set zamanı kadar 2. Röle çekecek duracak.
Fakat input set edilen zamandan az bir zaman gelirse 1. Röle input geldiği sürece çektiği için 2. Rölede input kesildiğinde inputun geldiği süre kadar çekecek. Fakat rölelerin hiçbiri input gelse bile set edilen zamandan fazla çalışmayacak.
Yardımcı olabilirmisiniz

Burada iki durum oluşuyor:
* Birincisi; kendiniz bir şeyler yapacaksınız ve burada paylaşacaksınız, hatalanız-eksikleriniz söylenecek. Buna göre düzenlemelerinizi yapacaksınız.
* İkincisi de belli bir bütçe ayırıp profesyonel yardım alacaksınız.

* Birincisi; kendiniz bir şeyler yapacaksınız ve burada paylaşacaksınız, hatalanız-eksikleriniz söylenecek. Buna göre düzenlemelerinizi yapacaksınız.
* İkincisi de belli bir bütçe ayırıp profesyonel yardım alacaksınız

* İkincisi de belli bir bütçe ayırıp profesyonel yardım alacaksınız.
Burada iki durum zaten oluşmuş durumda.
* Eğer bilmiyorsanız veya yardımcı olmak istemiyorsanız yorum yapmanızı gerektirmez.
* Ben kimseden bana kollarını yazarmısınız diye bir yardım istemedim. Sadece elinde hazır kodu olup paylaşmak isteyen olabilir diye düşündüm. Zaten açıkça yukarıda kendi yapma isteğimi söyledim.

Ayrıca bu grup yardımlaşma grubu bunu unutmayın. Burayı rant kapısı olarak yönlendirmeyin

Forum istatistikleri

Konular
131,447
Kullanıcılar
455,345
Son üye
taskinenes61

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri