Arduino ve uygulamaları

gökhan:

Üye
Katılım
29 Kas 2013
Mesajlar
12
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar arduino ile ilgili bi projeyle uğraşıyorum .Mikrofondan sesi alıp arduinoya nasıl işletebiliriz acaba ? teşekürler. :)
 
Teşekürler erdem :) linkleri inceliyorum umarım birşeyler bulurum .Projem bebek sesi mikrofon ile arduino ya gelecek ,arduino bu sesi algıladığında servo motor da dönmeye başlayacak ... yardımcı olabilecek başka linkler için şimdiden teşekürler....
 
Sistem güzel.Ticari olarak düşünüyorsan lafım yok ama kendi çocuğun için yapma derim ayarı bozulur çocuğun :)
 
profesyonelce yapıldı mı çocuklar için iyi olur bence omertek.:) tabi ben profesyonel değilim ama sen profesyonelsen yardımcı olabilirsin ...
 
Arkadaşlar türkçe veya ingilizce arduino kitabı olan varsa payylaşabilir mi acaba :) ?
 
Bu sayfada benim Ladyada'nın sitesinden çevirmeye başladığım başlangıç düzeyinde Arduino ile ilgili dersler var. Henüz tamamlanmadı.

Arduino başlangıç

Sonra Coşkun Taşdemir'in Türkçe bir Arduino kitabı var. Ben henüz alıp okumadım. Ama okumadım diye yanlış anlaşılmasın. Okunacak o kadar kitap var ki fırsatım olmadı.

Arduino kitabı


Yabancı kaynaklar arasında Ladyada'nın sayfasında güzel dersler var.

Learn arduino

Bir de youtube'da Jeremy Blum isimli bir arkadaşın hazırladığı dersler var.

Arduino dersleri

Bu arada bu arkadaşın bir kitabı da çıktı. Hatta benim de almak istediğim kitaplar arasında. Ama dolar bu kadar pahalıyken bu kitapları almak hayal gibi gözüküyor.
 
profesyonelce yapıldı mı çocuklar için iyi olur bence omertek.:) tabi ben profesyonel değilim ama sen profesyonelsen yardımcı olabilirsin ...

Yok profesyonel değilim :) benim ufaklık için beşiğine arduino'suz redüktörlü motor ile uygulama yapmıştım.Sonra çok duygusuz salladığını farkettim ve vazgeçtim :) Bu arada Coşkun Bey'in kitabını almanı tavsiye ederim.
 
teşekürler erdem ve omertek :) eyvallahhhhhhh.......
 

Forum istatistikleri

Konular
128,354
Mesajlar
916,964
Kullanıcılar
450,214
Son üye
toru77

Yeni konular

Geri
Üst