güzel insan, biraz araştırdım, araç kameraları 1,5-2 amper çekiyormuş. bu durumda araç hareket halindeyken hiç bir sıkıntı çıkartmıyor. park halinde harekete duyarlı olarak dersek hadi 1 amper çeksin, 12 saat diyelim 12 amper, 45 amperlik aküye az buçuk zorlar. 18650 pil hesabı yapayım dedim, şarjını bile uydurdum ama boyu kısa geldi. demokrasilerde çareler tükenmez. aküyü sıfır yaptın hergün şarj etme zorunluluğu var. gerçi 18650 pilli akü klasik 7 amper kutusuna en güçlü pilleri taksak 15 amper yapıyor. bildiğin üzere 15 amperin tamamını kullanacağın bir batarya/pil üretilmedi. bu durumda aracınızı gören bir açıdan evinizden gözetlemeniz daha kolay bir çözüm gibi geldi bana.
ben sitede oturuyorum, benim aracıma zarar veren biri vardı. kameraya gerek yok husumetlim. en son arkadan çarpmıştı. o evdeyken ve kızımın annesi avukattır, onun arkadaşını da çağırarak. siteye yüksek sesle "bir daha bu arabanın aynası yamulsun, kanun ben değilim dedim. sadece vururum" tabi bana yapılan telkinler filan boş. ve sonuç bir daha arabamın aynası bile yamulmadı.