Araç içi ambiyans led sorunu

emre1252

Üye
Katılım
24 Şub 2023
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
42
Arkadaşlar herkese merhaba. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Mazda 3 aracıma araç içi ambiyans led (Fiber) aldım internetten. 5 modüllü (1 ana modül bluetooth ile 4 diğer modüle bağlanıyor) 4 ledi kapılara monte ettim cam düğmelerinden elektrik aldım kontak açılınca direkt elektrik geliyor. Ancak bu dört led ana modül çalışmadığı zaman çalışmıyor. Ana modülü de kısa farlara bağladım direkt far kablosundan elektrik aldım. Yani ana modül kısa (park değil) farlar açıldığında yanacak hale geldi. Son sistem şöyle özetle; kontağı açıyorum 4 modüle elektrik gidiyor ancak ana modül farlara bağlı olduğundan far yanmadan ana modül çalışmıyor dolayısıyla hiç biri çalışmıyor. Farı açınca ana modüle elektrik gidiyor ve diğer modülleri tetikliyor ve hepsi birden yanıyor. Gelelim sorunuma: Farları açtığımda ledler hemen yanmıyor. 3 yada 4 defa farı kapatıp açınca yanmaya başlıyor. Bazen 5-6 kere farı kapatıp açmam gerekiyor. Sizce sorun ne olabilir? Farlar yanar yanmaz ledlerin yanması için ne yapabilirim. Bilgisi ve ilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Merhabalar Hocam.
Bir bilgi olsun diye söylüyorum. Ana modülü direk kontağa bağlasaydınız daha iyi olmaz mıydı? Kontak çevrildiğinde 4 modüle elektrik gelir ve dolayısıyla istediğiniz zaman çalıştırırdınız.
 
Farlar yanınca yansın istedim. Gündüz yanmasının bir anlamı yok ki. Ana modülü usb dönüştürücü kablo ile çakmaklığa bağlamıştım öyle çalışıyordu zaten. Ama gündüz boşuna yanıyordu.
 
Güncel
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,892
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst