Arçelik 3340 F Ses Yapıyor ve Ön Yıkama İkazı Yanıyor

içindeki çamaşır büyük ve tek parça ise dengezsiz yüke sebep olduğu için sıkmaya geçerken böyle bir ses yapmış olabilir. amortisörlerini kontrol edin yeterlidir.

teşkkürler.
dün aynı ses ve vuruntuyu tekrarladı.gösterge panosunda sıkmada olduğunu gördüm.ama sıkmaya geçerkenmi yoksa sıkma nın belli bir seviyesindemi yaptı çözemedim ama dediğiniz gibi büyük ihtimalle yine sıkmaya geçerken yaptı.çünkü makinayı kapatıp tekrar açtım sorunsuz sıkmayı bitirdi.amortisörlerin kontrolünü nasıl yapabilirim.ayrıca hem ön yıkama ışığının yanıp sönmesi hemde vuruntu için ntc+amortisör değişimi yapsam yeterlimidir.amortisörleri komple değişmeme gerek varmı yoksa sadece arızalı olanı değiştirmem yeterli olurmu.tekrar dönebilirseniz memnun olurum.saygılar.
 
merhaba sayın üye arkadaşlar. dünden beri benim 3340 f modeli çamaşır makinemde de aynı problem var. ön yıkama ledi yanıp yanıp sönüyor. makine çalışır durumdayken kapagı açmıyor , başla iptal beklet tuşu çalışmıyor . sıkma devrini değiştirebiliyorum ama makine hiç bi şekilde çalışmıyor. diğer başka bi konuda okudum ki ntc sensör arıza oldugunu anladım . evimizin oldugu yere servis uzak ve sadece servis için 75 tl istiyor (artı arızanın durumuna ek ücret) kendim yapmayı planlıyorum . bu ntc sensörü makinenin neresinde bulunuyor , ve nasıl bişey . yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim . iyi forumlar...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst