Akü İle 2 KW Motor çalıştırma

Katılım
30 Tem 2009
Mesajlar
37
Puanları
1
Merhaba 2 kw lık bir motor elektrikler kesildiğinde 2-3 saat kadar akü ile beslenecek bunu yapmak münkünmüdür akülerin güçleri ne olmalı tabi invertörde lazım sanırım maliyeti ne olur yada direk ups alsak 2-3 saat 2 kw idare edecek ups varmıdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
her güç te ups bulmak mümkün ama bu durum için jeneratör daha mantıklı.
 
2 adet 350 Ah aküyü seri bağlayarak ve invertör kullanarak yapabilirsiniz.Ayrıca,akü şarj devresi kurmanız gerekir.Jeneratör fikri daha doğrudur.Akülü sistem maliyeti 7000-8000 tl civarındadır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…