acil yardımınıza ihtiyacım var

telemcii

Üye
Katılım
10 Şub 2009
Mesajlar
443
Puanları
6
Konum
ANkaRA
bir ay içinde istanbuldan ankaraya taşınmış bulunmaktayım. istanbuldaki iş yerinden istiifa ettimm. fabrikada elektrik teknisyenliği yaptım. yaklaşık 6 senedir. şu anda ankarada iki yerden teklif aldım. bir tanesi çok büyük bir otobüs firmasının elektrik Bakım bölümü lakin geçici sözleşmeli alıyor.11 aylık bir dönemi kapsıyor. sonrası ise bilinmiyor .performansa bağlı..şu anda oturduğum eve 1 saat uzaklıkta lakin servisi var..

ikinci konu ise 2 gündür çağrı merkezinde teknisyen olarak çalışıyorum..genelde aydınlatma arızaları,laptop,kulaklık ,internet arızaları çıkıyor.evime 200 mt uzaklıkta sabah 9 akşam 6 arası çalışma saati.yani rahat gibi.ama bilmiyorum ,kafam karmakarışık oldu. diğer firmanın çağırması aklımı çok karıştırdı. sizin tavsiyeriniz var mı_ bu konuda. şu anda çalıştığım yer ufak bi yer.daha çok data sorunları çıkıyor.ama yinede zorlanıyorum.çünkü çok karışık geliyor..bir yandan da dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorum..ne yapacağımı şaşırdım.ne yapmak lazım..
 
evdeki bulgurdan olmak istemiyorsan tecrübeli olduğun konuların ağırlıklı olduğu işi tercih etmeni öneririm. ikisi de aynı ise kişisel kararın hangi yönde ise onu tercih edersin.
 
tecrübeli olduğum konu fabrika işi ama geçici sözleşmeli olunca korkutuyor beni.
 
bazen ihtiyacın olan tek şey bir anlık deli cesareti . :)
 
sözleşmeyi o kadar sorun etme. futbolcular bile sözleşme yapıyorlar. firma seni sınar bakarlar iyi çalışıyorsun sözleşmen uzatılır. hem sözleşme olduğu için işine daha çok odaklanırsın.
 
tecrübeli olduğum konu fabrika işi ama geçici sözleşmeli olunca korkutuyor beni.


Forumdan takip ettiğim kadarı ile " bilmediğini bilen " bir tipsin.Bu,çoğu kimsede! bulunmayan güzel bir özellik.Bu tip insanların korkacak birşeyi olmaz.Sn. ademçeliğin görüşlerine katılıyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst