Abb acs 150 monofaze bağlantısı yardım lütfen

Katılım
7 Eyl 2014
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
43
selam sayın forum üyeleri .elimde abb acs 150 2,2 kw inverter var..bu sürücüyü gamak monofaze motora bağlamak istiyorum.motor gamak md 90 s2 1,5 kw. motorun klemes kutusunda motordan 4 tane uç klemen kutusuna bağlanmış.1 adet kondansatör diğer uçlara bağlı.yani kondansatör bağlı iken bağlıyayım dedim.kısa devre hatası verdi.kondansatörü söktüm böyle bağladım motor çalıştı fakat 2026 hata verdi.bu hatada dc gerilim salınımı diyor .bir türlü işin içinden çıkamadım.lütfen yardım bilen arkadaşlar yardım ederse memnun olurum.tşk.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Kullandığınız motor ''1-fazli-motorlar/daimi-kondansatorlu/2-kutuplu'' sürücünün çıkışı ise 3x220V çalıştırmaz.
 

Ekli dosyalar

  • ACS 150.pdf
    1.4 MB · Görüntüleme: 14
  • gamak md 90 s2.pdf
    114.3 KB · Görüntüleme: 7
evet motor söylediğiniz özelliklerde.ben kondansatörü söktüm çalıştı fakat hata vererek çalıştı.sonra burda forumdan bir arkadaş motora faz nötür uçlarından 2 ucu bağla çalışır yazmıştı.onu bu gün denedim motor çalıştı .hata da vermedi.fakat sadece faz yönünde çalışıyor.geri dönmüyor.hız kontrolude normal çalıştı.acaba motora veya sürücüye bir sorun olurmu.motorda ısınma yok .
motorun sesi inverterde sanki metal sesi gelir gibi çıkıyor bunu anlamadım.?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst