8 giris mikrofon akilli mixer akilli ev uygulamasi

s3int

Üye
Katılım
10 Mar 2018
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar arkadaslar.Kendi evimde kendime ozel bir akilli ev uygulamasi yaziyorum.elektronik anlamda yetersiz kaldim.Yardima ihtiyacim var.Istegime gelirsek.
bir mikrofon mixer sistemi isityorum.8 kanal giris ve hangi mikrofondan ses geldigini anlayabilecegim 8 adet (digital yada analog olabilir) cikis ve mikrofon cikisi bir bilgisayara baglaniyor.amac her odada cekili olan hatlara baglayacagim mikrofonlardan sesli komut sisteminin beni duymasi.mikrofonlarin hassas yani 4-5 metreden sesimi algilayabilmesini isityorum.(zannedersem mikrofon cikisindan once bir amfi devresi olacak.) bu devreyi ucreti karsiliginda yapabilecek bir arkadas ariyorum.yapabilecek arakadas ne kadar urcet isteyecegiyle birlikte bana ulasirsa sevinirim .Simdiden tesekkurler.
 
Siz belirlediğiniz bütçeyi açıklayın pazarlık payı da bırakın, buna göre talipliler başvuru yapar.
 
Siz belirlediğiniz bütçeyi açıklayın pazarlık payı da bırakın, buna göre talipliler başvuru yapar.
Ne kadar emek ve harcama olacigini kestirmeiyorum.bir mixer almaya kalksam (ki istedigimi cozmuyor)100 tl yede var 1500 tl ye de dolayisiyla bana butcesel anlamda su kadar tutar denmesi lazim gibi.ederi kadar butce ayiracagim.problem degil.
 
arkadaslar tekradan merhaba bayag ugrastim ama yapamadim bana yardim edebilecek biri yokmu ?
en azindan ornek devre semasi veya bunun gibi birsey atabilen olursa sevinirim
 
Mikrafon devresini mikrodenetleyici ye girmeden önce bir amfi devresimi istiyorsunuz
 
Mikrafon devresini mikrodenetleyici ye girmeden önce bir amfi devresimi istiyorsunuz
alsinda bana tam gerekli sey 6 - 8 mikrofon baglayayacgim ibr mixer amfi devresi istiyorum ve hangi mikrofondan ses geldigini anlamak isityorum.(role tetikletmek veya analog bir cikis almak (0-5 volt olabilir))
ve cikis.(dynamic microfon kullandim uzaktan sesi algilamasini isityorum(15 -20 metrelere ulasiyor kablo uzunlugu) en son bu ucu bir bilgisayara bagliyorum.ses komut sistemini aktif ediyor.)basit gorumunu ekliyorum.
Budevre semasini ciziminde yardim yada komple yapimi.yaradiminizi bekliyorum.
a04f566d2007edb455047ecae52c02e3.jpeg
 
Mikrofondan gelen sinyali direk islemciye girecekseniz preamfi devresi kurmalisiniz ama ses alacağım derseniz sonrasında yükseltici amfi kurmaniz gerekecek
 
Bu gibi
Screenshot_20190907_031622.jpeg
 
peki bunun gibi bir devreyi yaparsam 6 tane entegrenin outputlarini ayni yere baglayabilirmiyim ? ve bunuun neresinden preamfi devresine giris yapacagim ?
 
Bu zaten preamfi devresi bundaki cikisi girebilirsin zaten sinyali sese çeviriyor
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst