7.5 KVA 30 dakika online olarak çalışacak UPS'in özellikleri neler olmalıdır?

kiki6985

Üye
Katılım
12 Tem 2008
Mesajlar
65
Puanları
1
Yaş
39
7.5 KVA 30 dakika online olarak çalışacak UPS alacağız. Acaba ne gibi özellikler olmalıdır kaliteli bir UPS'te yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
öncelikle ups çıkışındaki yük nedir? zaman yükün durumuna göre değişir (motor, rezistans vs.) ve yükün özelliğine göre ups seçmen gerekir. çıkıştaki cihaz hassas bir cihazsa gerçek sinüs bir ups tercihetmen lazım ups tipine görede zaman değişir. sen önce yükün tipini akımını belirt ona göre hangi ups işini görür onu tespit edelim sonra da zamana göre akü gurubu ilave edilebilir.
 
ups gücü doğru hesaplanmalı biraz daha kaliteli ve çok önemli işlevde kullanacaksan arıza anında çep telefonuna mesaj atan tip secebilirsin bizde var devamlı durumunu ve mesajla ropor veriyor markası MGE marka
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…