3x4 ttr kablodan tek faz yapma seri bağlantı monofaze sistem telk dalgıç motor çalışacak

Arkadaşlar merhaba benim sorunum var elimde 3x4 TTR kaplo var 150 metre dalgıç pompaya bağlı 3 hp 2.2 kW 220 230v momofaze hat. Bu bağlantıda dalgıç pompam kuvvet siz cılız çalışıyor. Kuyucu kablon ince 10 mm al mesafe uzun kurtarmıyor dedi. Dalgıç pompacı olmaz öyle şey 3x4 yeter evin elektiriği nde sorun var diyor. Çözüm arıyorum.

1_ elindeki 3x4 kabloyu değerlendirmek istiyorum para verdik. Bu kablonun 2 veya 3 kablosunu, tek kablo olarak bağlasam ve tek faz yapsam olurmu. Yanına 2x4 kablo daha indiricem dönüş için.

2_ 220 voltu 250 yapan bir sistem varmı voltaj yükseltmek.

Arkadaşlar merhaba benim sorunum var elimde 3x4 TTR kaplo var 150 metre dalgıç pompaya bağlı 3 hp 2.2 kW 220 230v momofaze hat. Bu bağlantıda dalgıç pompam kuvvet siz cılız çalışıyor. Kuyucu kablon ince 10 mm al mesafe uzun kurtarmıyor dedi. Dalgıç pompacı olmaz öyle şey 3x4 yeter evin elektiriği nde sorun var diyor. Çözüm arıyorum.

1_ elindeki 3x4 kabloyu değerlendirmek istiyorum para verdik. Bu kablonun 2 veya 3 kablosunu, tek kablo olarak bağlasam ve tek faz yapsam olurmu. Yanına 2x4 kablo daha indiricem dönüş için.

Nötr zayıf kalır.

Kusura bakmayın ama bahsettiğiniz çözüm için tavsiye veremeyiz. Şu an %6 gerilim düşümünüz var ki 3 ü geçmemeli. Kesitiniz ancak ustanın söylediği gibi 10 luk kurtarıyor.

Kondansatör için ayrıca kablo ayırmaya gerek yok. Topraklama için mevcudu kullanın, yapabiliyorsanız besleme için 2X10 indirin.

Kondansatör için ayrıca kablo ayırmaya gerek yok. Topraklama için mevcudu kullanın, yapabiliyorsanız besleme için 2X10 indirin.

üstadım, derin kuyu pompa motorlarında kondansatorün ulaşılabilir olmasına özellikle dikkat edilir. tabii ki pompa derinliği ve kablonun yüzey mesafesine bağlı olarak farklı uygulamalar düşünülebilir ama öncesinde iyi bi planlama yapmak gerekir.

O mesafe için 10'luk kullanmanız gerekir. Farklı alternatifler aramanız gereksiz olur. 2 farklı kabloyu aşağıya indirmek ayrı bir sorun. 2*10 kablo almanız doğru işlem.

üstadım, derin kuyu pompa motorlarında kondansatorün ulaşılabilir olmasına özellikle dikkat edilir. tabii ki pompa derinliği ve kablonun yüzey mesafesine bağlı olarak farklı uygulamalar düşünülebilir ama öncesinde iyi bi planlama yapmak gerekir.
Ustam motorda topraklamaya gerek yok bağlamayın dediler motorda 3 kablo var siyah faz _ mavi nötr ve kondansatör bağlı. Kahve kondansatör bağlı,, durum bu. Tabiki panoda ek malzemeler var. Topraklama motorda var ama kabloda gerek yok bağlamayın dediler. Motor suda toprak kablosu ucu açık suda. 150 metrede.
Amacım 3x4 kablonun 4+4 kablosu veya 4+4+4 kablolarını birbirine bağlayıp fazı sağlıklı 150 metre götürmebilmek bide gelişi var yanına 1x10 salmak onuda nötr kullanmak ama arkadaş 2x10 indir diyor sanırım.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri