3D Tasarım için NX CAD

Katılım
22 Şub 2017
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
44
Yüksek performanslı ürün tasarımı

NX geniş kapsamlı 3D tasarımlarla, daha yüksek kalite ve daha düşük masrafla daha çok inovasyon sağlar.NX CAD, eşsiz gücü, esnekliği ve çok yönlülüğü ile tasarım ekibinize ellerindeki işi en verimli şekilde bitirecek tasarım yaklaşımlarını seçme özgürlüğünü sunar.


Tasarımcılar, wireframe, surface, solid, Parametrik yada doğrudan modelleme tekniklerini sorunsuz bir şekilde birbiri ile ilişkili olarak kullanabilirler.
Senkron Teknoloji ile, başka CAD sistemlerinden gelmiş modelleri kullanıyor olsanız bile, bir geometriyi eşsiz bir hız ve kolaylıkla oluşturup, edit edebilirsiniz.

NX en karmaşık modellemeler için bile yüksek performansla ve interaktif çalışmanızı sağlayacak güçlü montaj ve tasarım araçlarına sahiptir.

Assembly navigation, multi-CAD mockup, çakışma analizi, path planlama ve diğer mühendislik araçları montaj ve tasarımın süresini azaltırken kaliteyi de arttırır.
Özel tasarımlar için NXin sunduğu sac metal, kaynak, elektrik ve mekanik kablolama gibi süreç bazlı modelleme (process-specific modeling) araçlarıyla CAD in genel amacının çok ötesine ulaşabilirsiniz.

NX yazılım ayrıca tasarım süreçlerinizi hızlandıracak tasarım şablonları sunar. Var olan tasarımlarınızdan kolaylıkla çıkartabileceğiniz şablonları da rahat bir şekilde yeni tasarımlarınızda kullanabilirsiniz.
Şablonları sadece tasarım için değil simülasyon, teknik çizim, onaylama süreci ve diğer mühendislik işleriniz için de kullanabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,104
Mesajlar
915,006
Kullanıcılar
449,805
Son üye
berkayk304

Yeni konular

Geri
Üst