3D Ahşap işleme -Yazılım Önerisi

DeyL

Üye
Katılım
29 May 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta yazıldıgı üzere 3D Ahşap işliyorum. Fakat finish operasyonunda çakımın giremedigi yerlere 2. operasyon ile ince çakı yardımıyla girilemiyen yerleregirmesini sağlıyacak CAM programı önerisi istiyorum.

Umarım isteğimi anlatabilmişimdir. Örnekliyorum: KABA Operasyon: 20mm çakı - 1. finish operasyon: 10mm çakı 2. finish operasyon: 3mm çakı gibi burada katı model üzerinde en dar alan 3mm oldugundan ikinci operasyon girmek zorunda kalınıyor. Şimdi diyeceksiniz Neden tek seferde 3mm kullanmıyorsun. Zamandan tasarruf etmek amacıyla böyle bir girişimin sağlıklı olacagını düşünmekteyim.

Kullanıyor oldugum Cam yazılımları: Alphacam / ARTcam

önerilerinizi bekliyorum.

NOT: 3D modelleri artcam içinde relief mantıgına dayanarak gerçekleştirmekteyim. Artcam kullanıcıları bu istegim dogrultusunda yardımcı olabilirlerse daha iyi olacaktır.
 
Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu ...
 
kardeş senin bahsettiğin olayı ben SOLİDCAM de yapıyorum ama onu kullanabilmek için SOLİDWORKS üde kurman lazım solidcam hem türkçe hem öğrenmesi kolaydır nette bolca türkçe eğitim videosu bulabilirsin ayrıca lisanslı eğitim setleride var onun dışında MASTERCAM ve POWERMİLL ede bi bak derim SOLİDWORKS, SOLİDCAM, MASTERCAM ve POWERMİLL hepside nette türkçe crack li olarak mevcut hangisi kafana yatarsa onla devam edersin hepside senin istediğin işi yapar...
 
Anlıyorum kardeşim.. Yalnız cnc makinesi 3 eksen çalışmaktadır. Bahsettiginiz yazılımlarda solidcam de yapılmış cam işlemini çok kez makine üzerinde işledim. Şimdi ise kullanmak istiyorum.. Önerdiginiz yazılımları fırsat buldugumda değerlendirmeye alacagım kardeşim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,264
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst