32. Uluslararası Otomasyon & Makine Teknolojileri Fuarı (10-13 Haziran 2026)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rcanr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    fuar

rcanr

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi

32. Uluslararası Otomasyon & Makine Teknolojileri Fuarı (10-13 Haziran 2026)

WIN EURASIA 2026​

Endüstriyel otomasyon, dijital dönüşüm, üretim teknolojileri ve akıllı fabrika uygulamalarındaki en son gelişmelerin sergileneceği WIN EURASIA 2026 Fuarı, 10-13 Haziran 2026 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

WIN EURASIA, otomasyon teknolojilerinden robotik sistemlere, endüstriyel yazılımlardan enerji çözümlerine kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren yerli ve uluslararası firmaları bir araya getiren, bölgenin en önemli sanayi ve teknoloji organizasyonlarından biridir.

Fuar kapsamındaki konular;

• Endüstriyel Otomasyon Sistemleri
• PLC, SCADA ve HMI Teknolojileri
• Robotik ve Akıllı Üretim Çözümleri
• Endüstriyel IoT (IIoT) Uygulamaları
• Yapay Zekâ Destekli Üretim Sistemleri
• Enerji Yönetimi ve Güç Sistemleri
• Dijital Fabrika ve Endüstri 4.0 Çözümleri
• Hareket Kontrol ve Sürücü Teknolojileri
• Sensör, Ölçüm ve Enstrümantasyon Sistemleri
• Makine ve Üretim Teknolojileri

Fuar; üretim, enerji, otomasyon, gemi sanayi, makine imalatı, proses endüstrileri ve sistem entegrasyonu alanlarında faaliyet gösteren mühendisler, teknik yöneticiler, yatırımcılar ve karar vericiler için önemli iş birliği ve teknoloji geliştirme fırsatları sunmaktadır.

Otomasyon ve endüstriyel teknolojiler alanındaki güncel gelişmeleri yakından takip etmek, yeni ürünleri incelemek ve sektör profesyonelleriyle bir araya gelmek isteyen tüm ilgililerin etkinliği değerlendirmesini tavsiye ederiz.

Detaylı bilgi ve ziyaretçi kaydı için:
https://www.win-eurasia.com/tr

Öğrenciyim, katılım sağlayabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…