2hp Dalgıç pompa sorunu

engn16

Üye
Katılım
16 Eyl 2017
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar 2 HP'lik 3fazli motor ve pompa 85 meteden su basmakta ve besleme kısmı 7kw dizel jenaratör ile sağlanmaktadır. Kumanda panelinden start verildiğinde su gelmeye başlıyor ve 10-15 sn sonra jenaratör stop ediyor.Jenarator tarafından korumayı devre dışı biraktigimda bu sefer jenaratör voltajı kesiyor ama jenaratör çalışmaya devam ediyor. Burada problem motor çok fazla akım çektiği için mi yoksa pompa problemli olduğunu için mi sıkıntı yaşıyorum.
 
dalgıç pompanın kalkış kondastörü ne durum da?
 
"Merhabalar 2 HP'lik 3fazli motor ve pompa 85 meteden su " uc fazlı motorlara kondansatör baglama tekniğimi gelişti, bravo teknolojıye,,,
ben nereden bileyim bizim kullandığımız dalgıç pompannı tepe kapağının içinde vardı belki yenilerde yoktur dinazor olmak suç mu?
 
ben nereden bileyim bizim kullandığımız dalgıç pompannı tepe kapağının içinde vardı belki yenilerde yoktur dinazor olmak suç mu?

Dınazor olmak sizde hangı anlamda bılemem, bazıları yaslı olmak, tecrubeli olmak gibi kullanır, veya çağı geçmiş de denir. işde o anlamda bende dahilim. Uc fazlı motorda kondansatör kullanılmaz, bir "DİNAZOR" tavsiyesi olaral alın lutfen...
 
Son düzenleme:
bizim her iki pompada da kondansatör var... biri büyük motor yıldız üçgen.
biri küçük.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,721
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst